Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan legyenek kulonlegesek...

Hogyan legyenek kulonlegesek a fuzeteim sulikezdeskor?

Figyelt kérdés
Utalom h mindig veszek tok jo fuzeteket, de bemegyek a suliba es mindenkinek olyanja van... Iden valami kulonlegeset szeretnek, ami jol is nez ki...

2016. júl. 14. 11:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Rossz kategória. :)
2016. júl. 14. 13:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Sztem ez fölösleges,úgy is kidobod
2016. júl. 15. 08:52
 3/6 anonim válasza:

Én úgy csináltam, hogy sima egyszerű füzeteket vettem amire ragasztottam egy lapot és rajzoltam rá :) kicsit időigényes de egyedi füzeteid lesznek

Vagy ha nem tudsz vagy nem szeretnél rajzolni, nyomtathatod is a képeket ^^

2016. júl. 16. 00:00
 4/6 anonim válasza:

Idén én is így vagyok vele..

Én sima, olcsoó füzeteket vettem és volt amire öntapadós tapétád vettem rá (1 m kb 500-1000 ft) és volt amit lefestettem akril festékkel és miután megszáradt kicsi háromszögeket ragasztgattam rá a megmaradt tapétából... és még gondolkozok olyanon id hogy lefestem akrilfestékkel és valami logót vagy szöveget kinyomtatok, odaragasztom és a biztonság kedvéért öntapadós átlátszó borítóval leragasztom :)

2016. júl. 26. 15:45
 5/6 anonim válasza:
Anyával kiskoromban mindig a régi nagy képekkel teli falinaptárakból vágtuk ki az egy-egy hónap képét, és az volt a füzetborítóm. :) Gyönyörű, és egyedi volt, halas, pillangós... Tényleg így visszagondolva még most is tetszenének, és senkinek nem volt olyan.
2016. aug. 8. 22:11
 6/6 anonim válasza:

A youtube-on rengeteg DIY ötletet találsz füzetborító díszítéséhez.

www.youtube.com/watch?v=m4pgE_CKDi8

www.youtube.com/watch?v=w3g-BfOPDDI

www.youtube.com/watch?v=H5Ux-4HBjjU

www.youtube.com/watch?v=8b7Tt81qTr8

www.youtube.com/watch?v=pp9RmeHvCpw

És még több ötletet blogokon és más oldalakon:

[link]

[link]

[link]

[link]

kampokezblog.wordpress.com/tag/fuzetborito/

Kicsit időigényes ugyan az elkészítésük, de biztos, hogy egyedi füzeteket tudsz majd alkotni. Remélem tudtam segíteni.

2016. aug. 9. 07:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!