Kérdések longboaddal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
először is azért szeretnék megtanulni deszkázni, hogy egy kis városban gyorsabban elérjek egyik helyről a másikra
kis böngészés után a longboardot alkalmasabbnak találtam erre a célra min a gördeszkát
(De ha egyéb alternatívát javasoltok akkor csak tessék.)
Miután megtanultam deszkázni azután a járdán kell közlekednem, vagy az úton a kocsik mellett? (kis város-kétsávos az út)
-sok a kátyú a járdákon-nem fog tönkremenni a longboard miatta?
180 cm magas vagyok 20/f, milyen longboardot vegyek?
-használtat vagy újat?
2016. júl. 12. 11:57
1/3 A kérdező kommentje:
Cruiser lappal lehet "ollie-zni" - vagy hasonlóan felmenni a patkára?
2016. júl. 12. 12:37
2/3 anonim válasza:
mehetsz a rendes úton is de csak ha nemigen van forgalom, belvárosban én nem mennék, bicikliút ahol van az tökéletes, járda ha nem túl keskeny, kátyútól nem megy tönkre mivel eleve nem tudsz átmenni rajta
3/3 A kérdező kommentje:
okés, köszi a választ :)
2016. júl. 12. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!