Zsolt Kökényesi kérdése:
Üdv Airsoft fegyverekkel kapcsolatban szeretnék segítséget kéni. Második fegyverként szeretnék venni mesterlövész puskát mégpedig Dragunov -ot csak nem tudom, hogy rugósat, gázosat, vagy elektromosat vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy nagyon jó minőségűt ,esetleg ha hozzáértők ajánlanának azt megköszönném esetleg webáruházat is ahol jó áron beszerezhető.Ja és pisztolyt is szeretnék vásárolni szintén jó minőségűt ezt viszont gázosat de meghallgatom a tanácsokat.2016. ápr. 1. 23:18
1/1 anonim válasza:
Mester lövészből én gázosat nem ajánlom, ismerősömnek gázosa volt de túl sok macera volt vele. A rugós erős de nem tud egymás után folyamatosan lőni. Én inkább a rúgósat vennék helyetbe. Pisztolyból meg a cz p09-est ajánlom nekem is olyan van és szerintem nagyon jó. Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!