Tudnátok sportokat vagy valami edző tervet ajánlani amit egyedül lehet csinálni és a cipőn meg rövidnadrágon kívül nem kell semmi?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Régebben küzdő sportoltam de mára már meguntam 5 év után. Szóval most vagyok 175cm és 75 kg kicsit zsíros a hasam és ezt szeretném leadni kis diétával és sporttal. tudnátok olyan sportot meg edzőtervet ajánlani ami jól jöhet? (a futás fekvőtámasz felülésen kívül még valami) Nem akarok kondi terembe járni mert nem vagyok oda a súly emelgetésért szóval az ki van zárva.2016. júl. 10. 21:19
1/1 plants vs zombies válasza:
Szerintem ha nagyon mozogni akarsz és zsírt leadni akkor parkour-t ajànlanám énis ūzōm ezt a "sportot" és még egy kis izmot is feltudsz szedni (ha nincs) nem muszáj szaltózgatni meg ilyesmi hanem csak at ugrálsz dolgokat v valam remélem segítettem 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!