Mennyire izmosítja meg az embert a rendszeres futás?
Figyelt kérdés
És kb. hány métert kell futni naponta?
Nem fogyni szeretnék(mert vékony vagyok), hanem izmosodni, azt akarom, hogy nőjön a súlyom, de ne hízzak.
2010. ápr. 14. 16:21
1/4 anonim válasza:
A futástól nem tudsz tömeget növelni. Az izmaidat formálhatod vele, szálkásít a futás de nem izmosít, főleg nem ha kicsi a súlyod.
2/4 anonim válasza:
akkor inkább kondiba járj, persze kiegészítésnek j óa futás is. Ha komoylan veszed, izmosodhatsz, denemhiszem, hogy versenyezni akarsz:P
3/4 anonim válasza:
Magában a futás csak szálkásít, gyorsabb leszel, jobb reakcióidő, állóképesség. Nem lesz tőle nagy vádlid vagy izmosabb combod.
Lábsúlyokkal napi 4-6 km között izmosodhatnak a lábaid. Attól függ, hogy hova csatolod a súlyt.
4/4 anonim válasza:
utolsó!
nem mondanám, hogy futásnál nem izmosodik a vádli, mert nekem pont hogy ez az eset áll fent.
nem azt mondom hogy jobban mintha lábra gyúrnék, de látható a különbség.
Kérdező: sok futással bizonyos szintig izmosodik a lábad, de ha nagyobb eredményt akarsz elérni, jobb ha lábsúllyal futsz, ahogy előttem írták, vagy konditerembe jársz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!