Jó görkorcsolyát ajánlanátok, fiatalok?
Jövő hónapban szeretnék a 10 éves lányomnak. Nektek melyik vált be?
Köszi:)
előző.:
nekem olyan van mint amit mutattál:D
nekem bevált:)szerintem arra pont jó,hogy néha elmenjek korizni.:D
13/L
Köszönöm a sok jó ötletet az elsőnek:)
Várom még a további válaszokat is!
Mindenkinek köszi, aki írt!
Látom, sokan jönnek az ABEC számokkal, meg ilyesmikkel.
10 éves gyerek, aki még csak most kezdi, nem fog tudni úgy gurulni, hogy ezt érezze! Ugyanis csak nagy sebességnél lehet érezni a csapágyak különbségét... Pl ha sok kilométert mész, átlag 35 km/h sebességgel... felesleges erre figyelni most, és később is egyelőre.
Kezdő korisnál két szempont van: kényelmes legyen a cipő, tartsa jól a lábat (ebbe beletartozik az is, hogy a csatok és sín helyzete jó legyen) és a kerekek gumiból készüljenek! Neki még teljesen mindegy, hogy puha, vagy kemény gumi, a kemény jobban gurul, és tartósabb, viszont az út egyenetlenségei jobban is rázzák.
Arra figyelj, kérdező, hogy bokánál lehessen rögzíteni a korcsolyát, és a lányod lába ne dőljön erőteljesen befelé. Nem kell drága korit venni egyből, elég egy olyan 10-15 ezer körüli is elsőnek. De ha sok pénzed van, akkor elmehettek a SkateWorldbe. www.skateworld.hu Most épp vannak akcióik is, a Powerslide fitnesz tökéletes márka a kezdők számára :)
Én amikor tanultam korizni, olcsó, műanyag vackaim voltak, aztán 10ezer forintos Active, majd jöttek a 40-ezer forintos korik. Ma már 65ezresekben gurulok, a másik is jó lenne, csak már nagyon kevés a tudásomhoz...
Szóval kezdő korcsolyázó számára nem kell semmi különlegeset venni, cska legyen kényelmes, és guruljanak a kerekei, ne kelljen erőből tekerni :) Jó szórakozást!
u.i. beírathatod koris iskolába, vagy magától is tanulhat. Legjobb, ha valamelyik barátjával közösen jár le, vagy hozzácsapódik olyan gyerekekhez, akik már tudnak egy kicsit jobban. Így egymást is inspirálhatják :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!