Máday Norbert féle Wing Tsun, vagy Juhász Zoltán féle Wing Chun?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik az, amelyik utcán önvédelemre használhatóbb, keményebb? Illetve még azt szeretném kérdezni, hogy egy edzés erőnléti szakasza mennyire kemény? nem vagyok puhány, de eü okokból csak a saját tempómban és módszeremmel tudom az erőnlétet szinten tartani/fejleszteni, és vannak gyakorlatok, amiket nem végezhetek (pl ugrálás).2016. jún. 10. 17:37
11/12 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon szépen köszönöm, motiváló volt a hozzászólásod (és a többieké is)! Veszteni nem veszthetek semmit! :)
2016. jún. 11. 23:41
12/12 anonim válasza:
A wing tsun-ról már hallottam dolgokat és semmiképpen sem ajánlom.Csak az ember pénzére hajtanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!