18 évesen milyen sportot érdemes elkezdeni el lehet még érni valamit?
Semmi gond, megesik. Sry hogy kicsit flegmán írtam :D
Szóval ilyen kosár féle labda játékok kiestek. Röplabdát még megtanulhatod rendesen. Tánc(rendes). Küzdősportban is vannak mindig kezdők ennyi idősen, sőt később még többen. Eljárhatsz futni. Spinning(ezt nlhány lány ismerősöm csinálta, semmi értelmét nem láttam, de hátha..). Úszás. Tenisz. De gondolom egyikből se akarsz profi lenni :D De jó lehetsz az alábbiakból amiket felsoroltam :)
Nem tudom, mi az a "valami", amit el szeretnél érni, de ha az a valami egy csinos test meg egy hosszan tartó egészség, akkor itt az ideje elkezdeni valami alakformálóst. Csoportosan kettlebell, crossfit vagy hot iron; egyénileg súlyzós vagy saját testsúlyos edzés, mellette meg valami kardio heti 2x. Kajának meg töltsd le a Sárga kapszula című könyvecskét.
Ha a "valami" érmeket jelent, akkor például a női ökölvívás feljövőben van, Budapest Bajnokságot még simán nyerhetsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!