Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 18 évesen milyen sportot...

18 évesen milyen sportot érdemes elkezdeni el lehet még érni valamit?

Figyelt kérdés
2016. jún. 6. 15:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Nemedet odaírhattad volna. Ameddig az nincs meg, sakkot ajánlom mint sportot. Az uniszex.
2016. jún. 6. 15:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Elnézést igen azt lehagytam. Lány
2016. jún. 6. 15:23
 3/10 anonim ***** válasza:

Semmi gond, megesik. Sry hogy kicsit flegmán írtam :D

Szóval ilyen kosár féle labda játékok kiestek. Röplabdát még megtanulhatod rendesen. Tánc(rendes). Küzdősportban is vannak mindig kezdők ennyi idősen, sőt később még többen. Eljárhatsz futni. Spinning(ezt nlhány lány ismerősöm csinálta, semmi értelmét nem láttam, de hátha..). Úszás. Tenisz. De gondolom egyikből se akarsz profi lenni :D De jó lehetsz az alábbiakból amiket felsoroltam :)

2016. jún. 6. 15:27
 4/10 A kérdező kommentje:
Semmi baj:) Köszönöm a választ!:) Valamelyiket kifogom próbálni:)
2016. jún. 6. 15:37
 5/10 anonim ***** válasza:
A striker küzdősportokban még van esélyed versenyezni. Box, kick box, tkd, muay thai.
2016. jún. 6. 15:48
 6/10 aikiboxer ***** válasza:

Nem tudom, mi az a "valami", amit el szeretnél érni, de ha az a valami egy csinos test meg egy hosszan tartó egészség, akkor itt az ideje elkezdeni valami alakformálóst. Csoportosan kettlebell, crossfit vagy hot iron; egyénileg súlyzós vagy saját testsúlyos edzés, mellette meg valami kardio heti 2x. Kajának meg töltsd le a Sárga kapszula című könyvecskét.

Ha a "valami" érmeket jelent, akkor például a női ökölvívás feljövőben van, Budapest Bajnokságot még simán nyerhetsz. :)

2016. jún. 6. 21:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Nagy karriert már nem fogsz befutni. Ha meg hobbinak és az egészséged/alakod miatt sportolsz, akkor szinte mindegy, a sakkon kívül bármi jó lesz.
2016. jún. 7. 18:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen a válaszokat valamit mindenképp elkezdek!:)
2016. jún. 7. 21:17
 9/10 HellÓ2013 válasza:
Szia :) én a vívást ajánlanám
2016. aug. 7. 15:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Szia:) koszi:)
2016. aug. 10. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!