Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Érdemes 15 évesen elkezdeni...

Érdemes 15 évesen elkezdeni versenytáncolni?

Figyelt kérdés
Érdemes? Ti milyen tapasztalatokkal rendelkeztek?

2016. ápr. 9. 17:12
 1/2 anonim válasza:
Nem mindegy milyen táncra gondolsz. Gondolsz egy balettre, oda nagyon kell az, hogy hajlékony legyél, de egy társastáncot például idősebb korukban is el szoktak kezdeni. Ha eddig nem táncoltad azt amiben most versenyezni szeretnél, fel kell készülnöd arra, hogy 15 évesen jóval kevesebb esélyed lesz a többi korod bellivel szemben.
2016. ápr. 9. 17:36
 2/2 anonim válasza:
Én 10 évesen kezdtem társastáncolni, és még csak most fogok menni az első versenyemre, 13 évesen. Szóval az én kategóriámban nem lesz túl sok esélyem azokkal szemben, akik már kiskoruk óta táncolnak. De ha elég kitartó vagy, és nem hagyod abba egy év után, hogy ,,ez nem is olyan könnyű, és még mindig nem mehetek versenyre", akkor nyugodtan kezdd el. :)
2017. márc. 16. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!