Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért mondjátok mindig, hogy...

Miért mondjátok mindig, hogy a futás nem jó?

Figyelt kérdés

Itt az oldalon is mindig ezt olvasom, és az összes testépítő is azt szajkózza, hogyha szép testet akar egy nő, ne fusson, csak súlyzózzon. Nézzétek meg ezt a galériát, hát nem gyönyörű ez a test? Szerintem tökéletes. Én ezt azért nem értem, mert szerintem baromi jól néznek ki a futók, lásd ezt a példát is, és én imádok futni de nagyon, hihetetlen örömöt is ad a szép test mellé.

[link]

2016. jún. 3. 20:37
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Cortez70, bele sem merek gondolni, te mit mondanál egy átlagos nőről....
2016. jún. 3. 21:57
 12/19 anonim ***** válasza:

Akit linkelsz az kb anorexiás, csak van rajta egy kis izom. Mitől gyönyörű az a test? Kb én néztem ki így mielőtt elkezdtem edzeni meg éheztem, elég szégyen :D

Ez az erőemelő csaj pl. jól néz ki: [link]

2016. jún. 4. 01:04
 13/19 Cortez70 ***** válasza:
Semmi bajom az átlagos nőkkel, sőt a vékonyakkal, kövérekkel sem. A munkatársaim nagy része elég kövér, de a legjobb fejek. Nem ez számít. A gond akkor van, ha kiírod provokálva, és szerinted megdönthetetlen igazságnak kikiáltva, hogy márpedig egy hosszútávfutó az marha szép testű. Na ez így nem igaz. Tőlem nézhetnek ki úgy, csak te is fogadd el más véleményét, hogy nekünk testépítőknek meg nem jön be. Ennyire egyszerű. Élőben egyébként én egy marhakedves ember vagyok, csak neten máshogy jön le.:)
2016. jún. 4. 06:07
 14/19 A kérdező kommentje:
Én elfogadom, hogy neked más tetszik. Mindenkinek más tetszik, van akinek a csupa háj test. De azért azt mondani erre a nőre, hogy aszott?! Én egyáltalán nem látom aszottnak, szerintem ez azért túlzás.
2016. jún. 4. 07:22
 15/19 anonim ***** válasza:

#14: Azért valljuk be, hogy nem igazán van nőies formája. Csak vékony, izom kevés, de mivel zsír is, így izmosnak látszik.

Igen, tudom, a mai fiatalok körében ez a szépségideál... De attól nekem még nem ő az etalon.

Én kövér vagyok, dolgozok rajta, szerintem nem haladok rosszul. De ha az jut eszembe, milyen célt szeretnék elérni, egy ilyen test még véletlenül sincs az álmaim közt. ;)

2016. jún. 4. 07:38
 16/19 Cortez70 ***** válasza:

"De azért azt mondani erre a nőre, hogy aszott?"

én meg ezt mondom rá. Ennyi.

2016. jún. 4. 07:40
 17/19 A kérdező kommentje:
Vera, én 34 éves vagyok ha ez számít, és nekem tetszik. Nekem sem ő az etalon, de megközelíti. Én is hasonló vagyok, csak sokkal homokórásabb a formám, neki nem elég keskeny a dereka. És mindig megszoktak dícsérni, nem csak férfiak, hanem még a nőknek is tetszik. Egy valakinek nem tetszem, az pedig az anyósom, szerinte fel kéne szednem vagy 20 kilót. :D A vidéki mentalitás. :D
2016. jún. 4. 07:45
 18/19 Cortez70 ***** válasza:
Ennél az aszott csajnál csak jobban nézhetsz ki kérdező..:)
2016. jún. 4. 07:47
 19/19 anonim ***** válasza:

Basszus, nehogy már még ennél is vékonyabb legyen! :D

Nem a dereka túl vastag, hanem a válla, a háta, és a csípő túl keskeny. Ha azok kicsit szélesebbek lennének, meg a comb is vastagabb, máris nőiesebb lenne, meglenne az a homokóra forma. ;)

2016. jún. 4. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!