Miért mondjátok mindig, hogy a futás nem jó?
Itt az oldalon is mindig ezt olvasom, és az összes testépítő is azt szajkózza, hogyha szép testet akar egy nő, ne fusson, csak súlyzózzon. Nézzétek meg ezt a galériát, hát nem gyönyörű ez a test? Szerintem tökéletes. Én ezt azért nem értem, mert szerintem baromi jól néznek ki a futók, lásd ezt a példát is, és én imádok futni de nagyon, hihetetlen örömöt is ad a szép test mellé.
mert azok a kérdezők nagy kerek feneket akarnak.
annak az eléréshez pedig guggolni kell súllyal,nem elég futni.
aránytalanul nagy legfeljebb egy elhízottnak lesz,azokból lehet látni mostanában elég sokat.
hétköznapi naturál sportoló nőnek nem lesz olyan.
és tök mindegy,hogy mi motiválja elsőre az edzésre,a lényeg az,hogy emelje fel azt a popót és kezdjen el edzeni valamit rendszeresen,akármit.
Én azoknak nem szoktam ajánlani, akik magas túlsúllyal állnak neki sportolni, ugyanis a túlsúly miatt kicsinálja a térdet.
Illetve azoknak, akik izmosodni akarnak. Arra csak a sprintek jók, na meg az első egy-két hét, ha valaki full edzetlen.
Hosszú távon a hosszútávfutás - amellett, hogy rengeteg pozitív élettani hatása van - feleszi az izmok egy részét.
Hmmm.... Akkor ezek szerint a sprintereknek azért jobb a formájuk, mert ugyanúgy edzenek, csak a futás intervallum jellege miatt nem veszítenek izmot?
Mindig tanulok valami újat. Thx :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!