Martin02020 kérdése:
Lehetséges hogy 3 hónap alatt fogyok 10-15 kg ot ugy hogy kb 5 orát focizok egy nap?
Figyelt kérdés
2016. jún. 3. 12:38
1/4 anonim válasza:
Étrend nélkül nem, és az ilyen mértékű fogyás az jelentős izomvesztéssel fog járni. Azon kívül meg esélyes hogy a bőröd is megereszkedett lesz.
2/4 Cortez70 válasza:
Heti 1 kg még mehet le zsírból nagyobb izomvesztés nélkül. Szóval 10 kg fogyás sima ügy 3 hónap alatt. De étrenddel kellene ezt megtámogatni, kontrollálni. Össze-vissza evéssel nem lesz jó eredmény. Meg a napi 5 óra foci sem hangzik jól. Bár gyerekként ez ment nálam is. ;)
3/4 A kérdező kommentje:
jah azt elfelejtettem mondani hogy 1200 kcal os diéta rendet követek már egy hete és kenyér meg stb amiben sok a szenhidzrat egyatalan nem eszek
2016. jún. 3. 13:04
4/4 anonim válasza:
Hát nem tudom, vagy inkább nem hiszem, hogy 5 óra "focizás" az olyan intenzív lenne. A focizás alatt gondolom azt érted, hogy lemész haverokkal grundra stb, ennél szerintem hasznosabb lenne napi, esetleg kétnaponta 1-2 óra futás, úszás egy kis hasizom, fekvőtámasszal spékelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!