Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit csináljak (nagy fenék)?

Mit csináljak (nagy fenék)?

Figyelt kérdés
Tehát én aránytalanul nagynak érzem a fenekemet a többi testrészemhez képest, pl a hasam rohadt sovány. Mit tehetnék, hogy kisebb legyen? 176 cm és 64 kg vagyok.

2016. máj. 28. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell feltétlenül lefogyni. Sok pasinak az jön be. Nekem mondjuk elég pici. :( küldj képet privátba, kíváncsi vagyok, nem hiszem hogy nagyobb mint mondjuk nicky minajnak. :)

19/L

2016. máj. 28. 13:45
 2/4 Cortez70 ***** válasza:
82%
Nincs helyi zsírégetés, nincs olyan, hogy csak fenékről fogyás. Díéta kell és aerob edzések is és majd lemegy onnan is, de nem lehet irányítani, hogy honnan fogyj.
2016. máj. 28. 13:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha genetikailag ilyen vagy, széles a csípőd, nem tudsz ezen változtatni. Edzéssel formálhatsz rajta sokat, de a csontjaid méretén nem tudsz változtatni.

Ha meg zsíros vagy, akkor edzés és diéta.

2016. máj. 28. 15:48
 4/4 anonim ***** válasza:
ha lány vagy tegyél fel képet és megmondjuk. Ha pl. a hasad sovány, ahogyan te mondod valószínűleg nincs gond ott.
2016. máj. 28. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!