Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki segítene eddzéstervet...

Valaki segítene eddzéstervet írni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 15 éves lány vagyok és elhatároztam, hogy mindent meg fogok tenni azért, hogy lefogyjak a nyáron. Vagy legalábbis szeretnék fogyni amennyit csak lehet nyár végéig. Most nem tudom, hogy pontosan hány kg vagyok, de olyan 61-2 kg vagyok. Kérlek segítsetek nekem eddzéstervet írni! Meg esetleg étrendet is. Nagyon hálás leenék. És lehetøleg itthon elvégezhetõ feladatokkal! Nem tudom, hogy mennyire lenne lehetõségem eddõterembe menni, úgyhogy inkább itthon elvégezhetõ, kertben, utcán elvégezhetõ feladatokat írjatok ha lehet...Mindenkinek elõre is köszönöm a segítséget! :D

2016. máj. 22. 23:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem írtad, milyen magas vagy. Így étrendet nem szívesen javasolnék, mert nem mindegy, hogy 5-6 kg felesleged van, vagy 15-20 kg. Ráadásul fejlődésben vagy, a testednek szüksége van tápanyagokra. Viszont ezeket a lehető legegészségesebb forrásból vidd be! Kerüld a péksüteményeket, cukros-, lisztes ételeket!

Egyél sok húst, tojást, zöldségeket.

Kerüld a cukros innivalókat, vizet igyál, és édesítetlen valódi gyümölcsteákat! Folyadékbevitel naponta 3 liter!

Mozgás: A fogyáshoz a legjobb az aerob tevékenység. Tempós séta, kocogás, bringa, úszás. Akár minden nap, de legalább heti 3-4, alkalmanként 60-90 perc

Erősítésnek a legjobb súlyzós edzés lenne, kis súlyokkal a korod miatt, de a saját testsúlyos gyakorlatok is jók. Ebben viszont nagyon járatlan vagyok, de ha rákeresel, biztos találsz róla elég információt az interneten.

2016. máj. 22. 23:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Sárga kapszula című ebookot olvasd el, aztán a kötelező olvasmányaidat...
2016. máj. 23. 09:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Első! Nagyon köszönöm a válaszodat ) nagyon hasznos volt. És tényleg kimaradt...pedig le akartam írni :) 158-160 cm vagyok...a 3 liter víz nem sok?! Persze megpróbálok ennyit inni de nekem nagyon soknak tűnik... :/
2016. máj. 26. 00:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem sok. 20 kg-onként 1 liter az ideális. A testünknek a 70%-a víz. A sejtszintű anyagcseréhez sok víz kell.
2016. máj. 26. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!