Hasról milyen mozgás által lehet fogyni?
Volt 6 éve egy térdsérülésem, amely véget vetett a 16 évig tartó labdarúgó pályafutásomnak. Ezt követően elszúrták a műtétet, mert a szokásos 2-3 hónap helyett fél évig nyomtam az ágyat. Ez pedig egyenes arányban volt azzal, hogy felszedtem jó pár kilót. Nem mondanám magam kövérnek, de még ducinak sem. Az arcom átlagos, nincs tokán, a karjaim vékonyak, a lábam pedig ugyanolyan izmos, mint fénykorában. Egyedül a hasam a kritikus pontom, onnan valamiért nem tud, akar lemenni semmi. Próbálok helyesen táplálkozni és olyan mozgást is végezni, amivel terhelhetem.
Nektek milyen ötletetek van, hogy eltűnjön a pocak? Fontos még, hogy azóta kiderült gerincsérvem van, így csak ésszel végezhető sportokat tudok bevállalni. (nem tudom mennyire fontos, de 34 éves vagyok)
Nagyon szépen köszönöm a segítségetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!