Egy egész nyaras heti 2* 1000m úszás mennyit javíthat a testen?
Ez a tervem nyárra, 2 éve tanév közben hetente volt úszás, és jól éreztem magam. (F18)
Elvileg az úszás körülbelül minden izmot stb. megmozgat, és nagyon hasznos, tehát ezért az a kérdésem, hogy így egy nyár alatt lehet-e elérni látható (!) dolgokat, vagy láthatatlan (de hasznos) lesz?
(Látható alatt nem egyből kockás hasra gondolok, de tényleg látható változásokra)
Köszi minden választ :)
Láthatót ? Persze, ha minden klappol akkor vállasodni fogsz, jobb lesz a hátad, és a melled is, nem leszel feltétlenül Arnold, de ezt te sem gondoltad :)
Láthatatlan is lesz bőven, hiszen hozzászoksz az úszáshoz, az izmaid ráállnak.
2x1000m nem tudom hogy most soknak számít-e vagy pont jónak (valószínű sok). Szerintem inkább kezdd kevesebbel de gyakrabban (úgy hogy elfáradj, de ne legyen olyan izomlázad hogy megmozdulni se tudj), aztán csökkentsd le heti 2-3-ra, és növeld a távot.
Emellé mehet nyugodtan kondis vagy saját testsúlyos edzés is, fehérjével (vagy nélküle) és jó kajával, elég alvással ;)
Ha kitartó vagy, akkor mások észre fogják venni a különbséget, ha nem, akkor úgyis mondod majd magadnak hogy miért nem edzettél rendesen.
Sok sikert ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!