Van olyan harcművészet, amiben nincsenek ütések, max könyöklés, és az a lényege hogy minél gyorsabban a földre vigyem az embert?
Ja, és ismerem a Judót, de az nem teszik, mert mire megfogom az embert és átforgatom magamon úgy hogy én is ráesek, és beletérdelek, hatszor hasba szúrnak, ha a támadónál kés van. A rúgd és üsd, amíg mozog nem tűnik hatékonynak, plusz súlyos testi sértés, illetve ha rossz helyre ütsz, eltörhet a csuklód.
Szóval, mi olyan harcművészet, aminek elsődlegesen annyi a célja, hogy ledobom az embert a földre és elfutok?
SűrítettLevegő
igen van, és valóban az egymás ütjük ököllel történet, nem túl kecsegtető. ezért tartottam fontosnak a rúgás gyakorlását (mae geri, még a karatés időkből), ha a bokszolónak rövidebb a karja, mint a lábam akkor nem nagyon tud megütni. köszi, azért még keresek alternatívákat
Akik értenek hozzá azok nem kommentelnek, a wing stunnosok sem bunyóznak ringben, pedig elvileg "értenek" hozzá.
Sűrített levegő, honnan tudod hogy nem ért hozzá ? Szerintem 17 évesen gondolkozz azon, hogy hogy beszélsz a felnőtt emberekkel, mert a tisztelet minden sport és harcművészet alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!