Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van olyan harcművészet,...

Van olyan harcművészet, amiben nincsenek ütések, max könyöklés, és az a lényege hogy minél gyorsabban a földre vigyem az embert?

Figyelt kérdés

Ja, és ismerem a Judót, de az nem teszik, mert mire megfogom az embert és átforgatom magamon úgy hogy én is ráesek, és beletérdelek, hatszor hasba szúrnak, ha a támadónál kés van. A rúgd és üsd, amíg mozog nem tűnik hatékonynak, plusz súlyos testi sértés, illetve ha rossz helyre ütsz, eltörhet a csuklód.

Szóval, mi olyan harcművészet, aminek elsődlegesen annyi a célja, hogy ledobom az embert a földre és elfutok?

2016. máj. 18. 14:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Az egy hiú álom, hogy egy túlerő elleni harcot úgy fogsz megnyerni, hogy csak kis kárt okozol. Ez egy ember ellen is piszok nehéz és hülyeség. Bátran verd csak széjjel keményen, az emberi szervezet regenerálódó képessége csodálatos. Ha látod, hogy kész van, de még jön, vagy esetleg látod, hogy pofán tudod verni, akkor teljes erőből arcba verd és ne nyakon, vagy ilyenek. Szétpofozni, esetleg egy kihajlás és a bordákra egy nagyot ütni. Beszorul a levegő, eltörik pár bordája és ennyi volt a harc. Viszont még tanulj meg jól térdre rúgni, mert azzal harcot lehet megnyerni az elején. Ha egy olyan cigánygyerek esik neked, aki Boxolt 3 évet és mondjuk még friss neki az egész, akkor kockázatos lehet a kézharc vele. Egy jó kis térdes és nincs is vele semmi baj. Amúgy van haverod, vagy valaki, akivel tudsz kesztyűzni, hogy gyakorold a technikákat?
2016. máj. 19. 14:31
 22/25 A kérdező kommentje:

SűrítettLevegő

igen van, és valóban az egymás ütjük ököllel történet, nem túl kecsegtető. ezért tartottam fontosnak a rúgás gyakorlását (mae geri, még a karatés időkből), ha a bokszolónak rövidebb a karja, mint a lábam akkor nem nagyon tud megütni. köszi, azért még keresek alternatívákat

2016. máj. 19. 16:11
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem ér ez semmit, hidd el . .
2016. máj. 19. 16:45
 24/25 anonim ***** válasza:
48%-osunk laikusként okosnak tartja magát... ilyenekkel ne foglalkozz, kérdező! Ezen az oldalon van 2-3 ember, aki ért a harchoz, meg én ismerek még párat, de ők meg nem kommentálnak.
2016. máj. 19. 17:02
 25/25 anonim ***** válasza:

Akik értenek hozzá azok nem kommentelnek, a wing stunnosok sem bunyóznak ringben, pedig elvileg "értenek" hozzá.

Sűrített levegő, honnan tudod hogy nem ért hozzá ? Szerintem 17 évesen gondolkozz azon, hogy hogy beszélsz a felnőtt emberekkel, mert a tisztelet minden sport és harcművészet alapja.

2016. máj. 19. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!