Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sérülés lehet ez?

Milyen sérülés lehet ez?

Figyelt kérdés
Még 4-5 hete egy rossz mozdulat következtében megsérült a lábam (nem tudok konkrét helyet mondani, mert egyszerre éreztem a bokám, illetve a vádlim fájdalmát is), de nem dagadt be sehol se és lilulás se volt. Viszont először azt hittem, hogy a sípcsontom tört el, olyan érzés volt. A következő 2-3 napban csak bicegve tudtam járni, azonban utána egyre jobban javult, tehát 5-6 nap elteltével már egyáltalán nem fájt, a séta is fájdalommentes volt, de a sportba nem tudtam visszatérni. Nem tudok ugyanis lábujjhegyen állni rendesen (sprintre nem alkalmas), vagyis az már egyre inkább megy, de az elrugaszkodás egyáltalán nem. Valaki esetleg hasonló tapasztalattal tud valamit mondani? (orvoshoz még nem tudtam eljutni, mert egyéb elfoglaltságaim nem engedték meg)

2016. máj. 17. 18:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Meghúzódott szerintem az achillesed
2016. máj. 18. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!