Mi a véleményetek erről a módszerről?
17 éves vagyok most kezdtem ujra a gyúrást és sokat olvastam róla. Nem tudom hogy én a nehezen fejlődő kategoriába tartozok-e régen amikor edzettem akkor azt mondták gyorsan fejlődök de nemtudom eldönteni. 1 év alatt 17,5 kilót (50-67,5) fejlődtem fekvenyomásban, gugolásban 40-85re de ott nemnagyon csúcsoztam csak 60tól súlyba ugyanannyi maradtam ,de amikor kezdtem hájasabb voltam. A csontozatom elég vékony. Van gerincferdülésem szoval nemtudom szabad e gugolnom/ felhúznom:S
Átlagosan kajálok, 8 órát alszok , nem dohányzom, hétvégente megiszok 2-4 sört a haverokkal. Táplálékkiegészítőt szeretnék szedni mert fel akarok pakolni magamra +10 kilót.
Tehát a kérdés az hogyha a linkben irt edzésmódszert alkalmazom akkor azzal mennyire fejlődnék + tápkieg (tápkieg mellé nem innék illetve nagyon igyekeznék betartani). Mert ugye ott heti 2 illetve van olyan ahol csak 1 edzésnap van én ugy csinálom h 5 nap pihi és teljes test. Aztmondják kondiba h menjek heti 6 szor meg hogy a heti 3 is csak szintentart de én ugytudom az izom akkor fejlődik ha pihen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!