Nem várt ajándék?
9 éves fiam kapott a nagyapjától egy horgászbotot. Erről nem egyeztetett velünk. Ez egyébként mennyire tipikus vagy csak én gondolom, hogy jobb egyeztetni az ilyesmit?
Ugyanis a mi családunkban senki nem horgászik (ismerőseim sem), kis túlzással azt sem tudom mi-micsoda boton. Azt sem tudom milyen engedélyek kellenek? Hol horgászhatunk egyáltalán és hol nem? A szülőnek is kell engedély vagy csak a gyereknek? Mennyibe kerül, és hol kérhető az engedély? Valami vizsga is van úgy tudom. Stb Stb. Ezer kérdés.. mindez egy előre nem megbeszélt ajándék miatt. Ha valaki jártas a horgász dolgokban segíthetne. Köszi.
Szentisten itt mindenki demegértő :D
Szerintem eleve nem lenne szabad plussz melós, plussz költséges ajándékot venni a gyereknek kérdezés nélkül, ha nagyszülő, ha nem. Más farkával verni a csollánt.... Lövése sincs szegény anyukának a horgászatról, nem érdekelte soha erre rásóznak egy botot. Menjen szerencsétlen boltba kérdezősködni, többezer forintért bevásárolni, tanulni a jogszabályokat, kifizetni és letenni a vizsgát, váltson engedélyt (k. drága), vegyen napi jegyet, szenvedje össze a botot, a csalit, hogy kell bedobni, youtube videókat nézegetni a technikáról mikor kap a hal, mikor rants be, milyen helyen mire lehet horgászni, az ő botja mire jo...... És lehet, hogy ezekután a gyerek a harmadik alkalommal egy óra után már nyafog, hogy unalmas órákig a vizet bámulni inkább frizbizzünk....
Kicseszés, nem nagyszülői gondoskodás. Ennyiből mindenkinek jobb lett volna egy kalandpark belépő(200km-rel arrébbra:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!