Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Legmegfelelőbb budapesti...

Legmegfelelőbb budapesti crossfit terem?

Figyelt kérdés

Melyik termet ajánlanátok nekem?

6 éves korom óta sportolok ( taekwondo, futás, edzőterem),kisebb, nagyobb kihagyásokkal, de most úgy igazán elpunnyadtam. Veszítettem az izmaimból, van rajtam vagy 6-7kg súlyfelesleg és már a kondim se a régi. Egy olyan crossfit termet keresek ahol jó a hangulat, vannak kező edzések, természetesen ahol jó az edző is és lehetőleg van több női tag :D rosszul érzem magam, ha csak férfiak között edzek.

19/L

2016. máj. 11. 11:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ha kipróbáltad valamelyiket, szívesen elolvasnám róla a véleményedet, mert engem is érdekel.
2016. máj. 13. 18:50
 12/22 anonim ***** válasza:

Szia!

A leírásod alapján én mindenképpen a Crossfit Trafo-t ajánlanám amúgy :-)

Én személy szerint jó sok crossfit termet végigjártam budapesten, a trafo volt az egyik legjobb...

Tényleg nagyon közvetlen és oldott a hangulat, jó az edző, nem hajtják szét az embert kezdőként, segítenek mindenben, stb...

Mondhatnánk, hogy ez alap lenne...de sajnos nem mindenhol az :(

Jaah...és a trafóban nagyon sok lány is van!! :-) :-))

Csak meg kell nézni a facebook oldalukon a csoportképeket, és az edzéseken a fele tarsaság lány...

Ami ritka, mert a többi crossfit terem csoportképeken azért nem ez az általános...nem tudom hogy csinálják, de jól csinálják :-)

Egyébként nekem is csak az az egyetlen bajom a crossfit-tel, hogy csillagászati árban vannak a havi bérletek...de sajnos ez általános és szinte minden ilyen jellegű teremre igaz...

VISZONT!

Én mindenképpen azt ajánlanám, hogy próbálj végig több termet, mielőtt döntenél, hogy melyik szimpatikus, melyik kevésbé.

Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb crossfit teremben az első edzés ingyenes (!) /mondjuk azért nem árt rákérdezni/, szóval így elég nyugodtan, kockázat nélkül végigjárhatod a termeket...én is ezt tettem :-)

Valamint érdemes nézegetni még a facebook oldalakat, mert most is pl. a trafoban ilyen "akciók" vannak :

"KEDVEZMÉNYES LEHETŐSÉG!

Ha Te is régóta szeretnéd kipróbálni a CrossFitet, most itt a kihagyhatatlan alkalom!

A CrossFit Trafoban minden hónap utolsó szombatján (május 28-i kezdettel) ingyenes az első alkalom a 17 órai edzésen!

Várunk Téged is!

"

Remélem segítettem és jó edzést Neked! :-)

2016. máj. 18. 18:56
 13/22 anonim válasza:
szia, az összes hivatalosan affiliált CrossFit terem jó, válassz lakhely függvényében. hivatalosan affiliált CF termek budapesten: CrossFitt Tesseract, CrossFit B'Bros, CrossFit Trafo, CrossFit Everybody, CrossFit Panday, CrossFit Újbuda. sok sikert! :)
2016. máj. 21. 16:58
 14/22 *Glissade* ***** válasza:

Uristen, de király! Szombaton ingyenes a Trafó???????

Megyek oda kipróbálni!!!!!

Juhuhuuuuuu!!!!!

2016. máj. 23. 15:50
 15/22 *Glissade* ***** válasza:

Egyébként a Force Now is jó hely lenne:

szuper jól felszerelt a terem. Van ott egy jó edző is.

De valami oknál fogva úgy érzem mintha nem látnának ott szivesen...

2016. máj. 23. 15:55
 16/22 A kérdező kommentje:

Köszi szépen az infókat :)

vizsgáim után körbejárom a helyeket :)

bár a szombati ingyenes belépés a trafoba jól hangzik :)

ha valahova végre sikerül eljutnom mindenképp írom a beszámolót/ véleményt :)

2016. máj. 25. 23:51
 17/22 *Glissade* ***** válasza:
Nekem sikerült a szombati Trafó...:)))))
2016. jún. 2. 14:22
 18/22 anonim ***** válasza:
Na és milyen volt ?! :))
2016. jún. 7. 22:02
 19/22 *Glissade* ***** válasza:

Bocsánat, nem láttam hogy írtál. :)

Szuper jó!

Írtam bővebb véleményt is, de azt most nem szeretném ide bemásolni, mert nekik is megírtam...

2016. jún. 12. 14:01
 20/22 anonim ***** válasza:

Koszi! :-)

Nade azert abban segithettel volna picit, hogy en hol talalom azt meg...ha mar nem masolod be ide :-)

Csak kivancsi vagyok...mea culpa

2016. jún. 13. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!