Legmegfelelőbb budapesti crossfit terem?
Melyik termet ajánlanátok nekem?
6 éves korom óta sportolok ( taekwondo, futás, edzőterem),kisebb, nagyobb kihagyásokkal, de most úgy igazán elpunnyadtam. Veszítettem az izmaimból, van rajtam vagy 6-7kg súlyfelesleg és már a kondim se a régi. Egy olyan crossfit termet keresek ahol jó a hangulat, vannak kező edzések, természetesen ahol jó az edző is és lehetőleg van több női tag :D rosszul érzem magam, ha csak férfiak között edzek.
19/L
Én pont azt szeretem mikor egyedül vagyok lány a fiúk között. :)
Motivál, hogy én lenyomom hasonló intezitással az edzést, mint ők. Tehát kemény vagyok. :)
Merre felé laksz és mennyi pénzed van rá?
Alább leírtam néhány hely főleg saját tapasztalatok alapján, csak felsorolásszerűen:
Két hely, ahová járok és nagyon szeretem:
Ezekre a helyekre korábban jártam — crossfit jellegűek ezek is
[link] — Funkcionális köredzés néven fut — ingyenes próba-alkalmak szinte mindig vannak
Nem crossfit, hanem saját testsúlyos edzés, de az nagyon jó.
Ugyanitt XCross néven van más is, ami jobban hasonlít a CrossFit-re.
Régebben jártam a XVII. ker. Strázsahegyi dűlőn egy terembe, ami liszenszelt CrossFit terem volt, de már nem működik.
Egy másik liszenszelt CrossFit terem Budapesten: [link]
A honlapokon lehet tájékozódni, de ha érdekel valamelyik, szívesen leírom a tapasztalataimat.
Két hely, ahol még nem jártam, de hallottam róluk és szeretném kipróbálni:
[link] — egy épületben a [link] -val
Ezekről még kevesebbet tudok:
CrossFit Spark Savoya park
Ezeket csak újságban láttam, személyesen nem tudom milyenek:
nagyon szépen köszönöm :)
XIV. kerulet. hat nem tudom olyan max 20-30ezret gondoltam rászánni hónaponta, de jobban örülnék, ha kevesebb lenne :D . igaz, annak is megvan a maga varázsa, ha csak magad vagy lány, de valahogy engem mindig zavart :)
én a CrossFit Trafon gondolkodtam.
de valóban köszönöm ezt a sok infót. Mindenképp utánanézek a kluboknak :)
Ha ilyen sok pénzem lenne, vagy a Thor-ba mennék vagy a BBros-ba. :)
Vagy a Váci útcaiba. :)
A Thort az előbb linkelték a másik kettőhöz keresek linket.
Illetve van még a Hannibal (Hatház utca)
... hmm a bőség zavara :D
minthogy nem az a fő szempont, hogy drága legyen :D, tőlem lehet akár egy iskola torntermében is, ha jó az edző :)
lehet úgy lesz a legjobb,ha ellátogatok több helyre is :)
köszönöm
Tornatermet is találsz ezek között :-) [link] Egy Váci úti iskola tornatermében van. Az edző Schromm Barna.
A XIV. kerületben nem vagyok ismerős, ott nem tudok ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!