Mért írják sokan, hogy az utcai harcban a megfontoltság a fő és a düh, őrület hátrány?
Figyelt kérdés
Én, ha végképp verekedésre kerül sor, csak úgy tudom magamban lerendezni a dolgot, ha abszolút leszarok mindent, még azt is, hogy megütnek, és nekem ehhez dühösnek, őrültnek kell lennem. Máskülönben inkább félek a pofontól, nem hat rám az adrenalin. Nem mintha sokat verekednék, de kíváncsi vagyok, mit írtok.
Ja és nem tudok karatézni, vagy ilyesmi.
2016. máj. 5. 14:52
11/13 anonim válasza:
Igen, akkor viszont rosszul írtad ki a kérdést :) te az utcai harcra kérdeztél rá, nem pedig az utcai harc elkerülési technikáira, mint például az erődemonstrálás.
12/13 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam, ha már megijed tőlem, akkor hibázni fog a harban, és nem is lesz olyan harcias.
2016. máj. 9. 09:28
13/13 anonim válasza:
:) hát aki készen áll a bunyóra azt már nem fogod tudni megilyeszteni, esetleg ha nagyon amatőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!