Folytassam az edzést (kondizást), vagy járjak helyette futni?
Több mint fél éve járok rendszeresen konditerembe, az túlzás hogy sokat, de fejlődtem valamicskét. (csak felső testre edzek)
Ám egyre jobban kezdek valahogy ráunni a dologra...Nincs meg az a motiváció egy-egy nagyobb súly kinyomása után mint régebben...
Most ugye itt van a jó idő, és a némi izomzat mellett amit felszedtem, bizony van rajtam jónéhány kiló fölösleg is. (olyan 15 kg biztos...XD)
Arra gondoltam, hogy mivel a kondizásban már valahogy nem lelem örömem, eljárok futni, focizni, ilyenek, annak érdekében, hogy leadjak pár kilót...
Szerintetek? Az tuti, hogy a sok futás, és a tömegnövelés nem fér össze, tehát választanom kell.
Hogyan kellene ezt a futás dolgot csinálni, hogy a zsírból fogyjak, és ne az "izomból". Valahol olvastam interneten, hogy ha nem jól csináljuk a dolgokat, akkor nem a zsírból, hanem az izomból fogunk fogyni....AZT PEDIG NAGYON NEM SZERETNÉM HA AZ A KICSIKE KIS IZMOT AMIT FELSZEDTEM, MOST LEADJAM A FUTÁSSAL!
h abbahagyod az edzést(sulyzós) lemegy az izom,mivel nem kap elég terhelést,és így " feleslegessé" válik, a szervezet lebontja.
futhatsz a sulyzós edzés mellett,és ÉTKEZ RENDESEN!más eredményeid lesznek egyből és nem unsz rá az edzésre,ha látod,hogy mindig menyit fejlődsz.
a szálkásítás/diétáról itt tudsz olvasni:
egyébként tisztába kéne raknod a dolgokat,feltétlen olvasd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!