Csak nőknek.43/L vagyok és nagyon szeretnék sportolni de van egy kis inkontinenciám. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szóval szeretnék kondi terembe járni tornázni, voltam néhányszor de ha meg erőltetem magam bepisilek, van amikor csak egy pár csepp, van amikor több. Csak úgy tudok gyakorolni hogy inkontinencia betétet hordok (Tena super) de ez nagyon látszik és nem akarom hogy kinevessenek. hasonló helyzetben voltatok már? Mit csináljak?2010. ápr. 7. 21:45
1/3 anonim válasza:
Ha egy hosszabb pólót veszel fel, nem látszik az.
Egyébként meg nehogy már ezért elmenjen a kedved a sporttól, aki kinevet ezért, az egy nagy bunkó! Ez nem szégyen, bárkivel előfordulhat!
2/3 anonim válasza:
én is ugyan az mint az első válazoló bunkó aki kinevet és bő gatya meg hosszú póló ;)
3/3 anonim válasza:
én jártam boxolni és úgy öltöztem hogy boxnadrág ami kicsiot laza volt és egy cicanadrág. semi nem láccik nem a leg nőisesebb de szerintem tökéletes.és bő póló se kell hzzáá ha jól akarsz kinézni akkor felveszel hozzá egy feszesebb pólót és tökjól nézel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!