Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen küzdősport való egy...

Milyen küzdősport való egy lánynak?

Figyelt kérdés

Szeretnék suli mellett elsajátítani valamilyen küzdősportot. Jó lenne ha valami fejlesztené kissé az erőmet, állóképességemet, úgy erzem fantasztikus stressz levezető lenne nekem valami ilyesmi, csak nemm tudok dönteni mi lenne a legoptimálisabb, illetve még nem is értek hozzá nagyon. :) Debrecenben keresek megfizethető lehetőségeket, ami nem tanfolyamszerű hanem állandó, és heti 1-2 edzésre tudnék eljárni. ( szívesen boxolnék de úgy hallottam azt nagyon komlylan veszik az edzők szóval vagy állandóan menjek és csináljam heti 4-5 alkalommal, vagy sehogy... ez tényleg így van? )

Köszönöm a válaszokat! 22/L

2016. ápr. 13. 16:10
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Bármelyik, amelyik érdekel.
2016. ápr. 13. 16:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Én a Taekwondoo-t ajánlom. Leányoknak az nagyon jó. :3
2016. ápr. 13. 18:47
 3/7 anonim ***** válasza:

a versenyzőkkel szemben vannak komolyabb elvárások.

ha hobbistaként kezdesz bokszolni,akkor mész amikor akarsz.

persze heti 3x érdemes lenne lemenned és ha rendszeresen mész,akkor jobban is foglalkoznak veled,mert az edző látni fogja,hogy nem az idejét fecsérled,hanem tényleg jársz és csinálod,akarod,érdekel.

plusz a megfelelő fejlődéshez is ideális lenne heti 3 edzéssel kezdeni.

2016. ápr. 13. 20:40
 4/7 anonim ***** válasza:
A box nagyon jó alakformáló, brutál jó állóképességet ad, nem egyedül lennél lány az edzéseken és ha megmondod az edzőnek hogy hobbistaként mennél, akkor nem kéne heti 5x járnod, csak amikor menni akarsz.
2016. ápr. 13. 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Döntsd el te melyik tetszik. Mondhatom hogy box ha nem tetszik
2016. ápr. 14. 17:03
 6/7 A kérdező kommentje:

Huu de jó, a box szerintem nagyon tetszene. Sajnos a heti 3 az nálam nagyon maximum, ami az időmből kitelne.

Köszönöm a válaszokat :)

2016. ápr. 18. 17:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: írtam h szívesen boxolnék ;)
2016. ápr. 18. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!