Milyen küzdősport való egy lánynak?
Szeretnék suli mellett elsajátítani valamilyen küzdősportot. Jó lenne ha valami fejlesztené kissé az erőmet, állóképességemet, úgy erzem fantasztikus stressz levezető lenne nekem valami ilyesmi, csak nemm tudok dönteni mi lenne a legoptimálisabb, illetve még nem is értek hozzá nagyon. :) Debrecenben keresek megfizethető lehetőségeket, ami nem tanfolyamszerű hanem állandó, és heti 1-2 edzésre tudnék eljárni. ( szívesen boxolnék de úgy hallottam azt nagyon komlylan veszik az edzők szóval vagy állandóan menjek és csináljam heti 4-5 alkalommal, vagy sehogy... ez tényleg így van? )
Köszönöm a válaszokat! 22/L
a versenyzőkkel szemben vannak komolyabb elvárások.
ha hobbistaként kezdesz bokszolni,akkor mész amikor akarsz.
persze heti 3x érdemes lenne lemenned és ha rendszeresen mész,akkor jobban is foglalkoznak veled,mert az edző látni fogja,hogy nem az idejét fecsérled,hanem tényleg jársz és csinálod,akarod,érdekel.
plusz a megfelelő fejlődéshez is ideális lenne heti 3 edzéssel kezdeni.
Huu de jó, a box szerintem nagyon tetszene. Sajnos a heti 3 az nálam nagyon maximum, ami az időmből kitelne.
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!