Honnan tudok UFC meccseket nézni interneten?
Érdekelnek az UFC meccsek, csak nem tudom hogy hol lehet megnézni hogy mikor vannak, illetve hogy az interneten hol lehet ingyenes nézni. Esetleg TV-ben melyik csatornán?!
Itt van ez az oldal, de nem tudok rajta kiigazodni hogy mikor vannak meccsek. Pl valami olyat láttam, hogy ápr. 10.-én vasárnak lesz Jose Aldo vs Conor McGregor. Ez igaz?
Figyelj ha elobe akarod nezni meg kell venned vagy egy ppv-t pl ufc 199 ppv es nézheted gépen elobe vagy megveszed egy évre a ufc fight passt (ugytudom igy hivjak) es minden meccset elobe nezhetsz tv ben. Ha nem akarsz fizetni marad a meccsek utan nem elobe nézés amit tudok ajanlani: fightnext.com itt mindig fent vannak az aktuális meccsek 'ismetlesei'. Nem lesz mcgregor Jose aldo aprilisban ezt benezhetted.
A masik lehetőség ha van facebookod beutod hogy totaldamage, ott neha kitesznek live adasokat
Van egy magyar nevű MMA-s blog az a neve, hogy totaldamege.
Ott minden vasárnap délelőtt felkerülnek az előző esti meccsek linkjei, általában az MMAShare-en szoktam nézni.
Kell az eljutásig egy kis türelem, vannak felugróablakok, meg van hogy nem hozza be az oldal a videót, de 90%-ban nézhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!