Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi kalóriát...

Szerintetek mennyi kalóriát kellene elégetnem 1 nap?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, (65kg 178cm) napi 30 percet futok. Az étrendem átlagos, napi kb. 2k kalóriát eszem. Sajnos nehezen hízó típus vagyok, tehát egyáltalán nem cél a fogyás. Napi mennyi kalóriát lenne érdemes elégetni? (Jelenleg 300at szoktam) mostanában sajnos nem folytatok aktív életmódot, úgyhogy a napi futás szinte mar rendszeres, mert formában akarom tartani magam. Most biztos felre fogtok érteni. De nem cél sem a fogyás, sem semmi izom növelés, (mert tisztában vagyok vele hogy ez így lehetetlen is lenne) de nem is akarok! Csak az álló képességemet akarom karbantartani, és mert jo stressz oldó a futás. Tehát?
2016. ápr. 12. 21:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Erre így nem lehet válaszolni. Nem ismerjük sem az anyagcserédet, sem az aktivitásodat. Ezt csak ki lehet tapasztalni.
2016. ápr. 12. 21:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha a hátadon fekszel és lélegzel is kalóriákat égetsz...

Nyugodj meg nem 300 at égetsz naponta... Senki nem tudja, mennyit égetsz, és ez egy bitang bonyolult orvosi vizsgálat, ahol mérik az oxigén felhasználását a tüdődnek meg minden kutya fülét...

A kcal mérő eszközök, csak egy hasraütött átlagszámot tolnak az arcodba...

2016. ápr. 13. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!