Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ahol biciklis út van, ott...

Ahol biciklis út van, ott lehet futni?

Figyelt kérdés

ahol tábla jelzi hogy biciklis szoktak is néha menni. gondolom elég széles a járda.

dunapart mellett és a hév közt valahol

2016. ápr. 11. 21:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Biciklis vagyok és gyűlölöm, ha a bicikliúton futkorásznak előttem. Ha nagyon nem szereted a járdát, akkor fuss az autók között, ott még szélesebb az út!
2016. ápr. 11. 21:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én biciklisként ki nem állhatom azokat a futókat/gyalogosokat, akik a bicikliúton járnak-kelnek...
2016. ápr. 11. 21:22
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal.
2016. ápr. 11. 21:22
 4/12 A kérdező kommentje:
akkor ezek szerint szoktak :D Jolvan, nem futok már azért se ott, csak ott van olyan út ami jó lenne kicsit elzárva a forgalomtól :d de akkor maradok a szokásos futópályán
2016. ápr. 11. 21:27
 5/12 anonim ***** válasza:
Bocsi, mert amúgy semmi bajom a futókkal, én is szoktam néha, de a bicikli út az bicikliút. :) köszi a megértésed :)
2016. ápr. 11. 21:31
 6/12 A kérdező kommentje:
most ám nagyon megsértődtem, ezért kérek egy biciklit
2016. ápr. 11. 21:34
 7/12 *Glissade* ***** válasza:
Futhatsz előttem, csak törekedj rá, hogy ne érjelek utol, mert lecsengetlek. :)
2016. ápr. 11. 23:25
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Hát ez a ti bajotok, nem az enyém. Én speciel igenis szoktam futni bicikliúton. Ha tartom magam a jobbra tartás elvéhez, akkor abból nem lehet probléma, nem mehetek neki egy biciklisnek. A járdán meg ott szédeleg a részeg, koldul a bácsika, meg tudom is én. Jó az a bicikliút, punktum.

Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy ne menjetek az Árpád hídon a járdán (vagy akárhol, ahol nincs külön bicikliút). Ússzatok át a Dunán (a biciklivel együtt természetesen), kraftos kis testmozgás.

2016. ápr. 11. 23:28
 9/12 anonim ***** válasza:
Apró kiegészítés: természetesen, hogyha a gyalogosjárda a kiürültebb, jobb, stb., akkor azt fogom választani.
2016. ápr. 11. 23:32
 10/12 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a többi bringáshoz! Ne nekem kelljen már csigatempóban haladnom, kezemmel a féken ugrásra készen... :/

Volt már balesetveszélyes helyzetem futó miatt. :/

Nem is az a bajom, hogy ott fut... Hanem az, ha nem tud a szélén maradni, és közben be van dugva mindkét füle, és meg sem hallja, hogy jövök, akkor sem, ha rácsengetek.

2016. ápr. 12. 03:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!