Ahol biciklis út van, ott lehet futni?
ahol tábla jelzi hogy biciklis szoktak is néha menni. gondolom elég széles a járda.
dunapart mellett és a hév közt valahol
Hát ez a ti bajotok, nem az enyém. Én speciel igenis szoktam futni bicikliúton. Ha tartom magam a jobbra tartás elvéhez, akkor abból nem lehet probléma, nem mehetek neki egy biciklisnek. A járdán meg ott szédeleg a részeg, koldul a bácsika, meg tudom is én. Jó az a bicikliút, punktum.
Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy ne menjetek az Árpád hídon a járdán (vagy akárhol, ahol nincs külön bicikliút). Ússzatok át a Dunán (a biciklivel együtt természetesen), kraftos kis testmozgás.
Csatlakozom a többi bringáshoz! Ne nekem kelljen már csigatempóban haladnom, kezemmel a féken ugrásra készen... :/
Volt már balesetveszélyes helyzetem futó miatt. :/
Nem is az a bajom, hogy ott fut... Hanem az, ha nem tud a szélén maradni, és közben be van dugva mindkét füle, és meg sem hallja, hogy jövök, akkor sem, ha rácsengetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!