Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen fehérjét vegyek diétázá...

Milyen fehérjét vegyek diétázáshoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 1 hónapja dietázom (szénhidrát csökkentett diéta),és sportolok egy héten többször is,vettem L-carnitine + króm liquid-et mindig iszom,hogy adjon egy kis löketet a fogyáshoz. Több fehérjét kellene ennem,hogy naponta több fehérjét vihessek be a szervezetembe. Ezért javasolták nekem,hogy fehérjét is vegyek, edzés után igyam. De nem értek a fehérjékhez,szerintetek melyik lenne nekem az ideális, ami árban is elfogadható? Köszi a válaszokat. 18/l

2016. ápr. 5. 17:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Első körben inkább belegondolnék, hogy nem tudnék-e több fehérjét enni normális ételből. Mivel az nem valami nehéz dolog. Lehet, hogy előnyös lenne neked fehérjepor, de túl kevés az infó, azt sem tudom, jól tudod-e, hogy kb. mennyi fehérje kellene neked... Az biztos, hogy az étrend az első, az legyen jó első körben.
2016. ápr. 5. 18:07
 2/5 Cortez70 ***** válasza:
100%
Ami jóáras az az MHN whey, Stillmass proteinjei, Myprotein impact. De mivel lány vagy és nálatok fokozottan számít az íz, így neked inkább egy Biotech nitro pure whey vagy Scitec 100% whey professional ami jó lehet.
2016. ápr. 5. 18:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) hát az a baj a tojást ki nem állhatom úgy szintén a halat... pedig tudom, hogy ezekben sok a fehérje.. Kiskorom óta nem szeretem ezeket úgyhogy kilőve, emiatt gondoltunk fehérje porra
2016. ápr. 5. 18:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Nemcsak ez a két fehérjeforrás van. Csirkemellet, pulykamellet, marhát sem szereted?
2016. ápr. 5. 19:50
 5/5 A kérdező kommentje:
De természetesen azokat szeretem azért nem írtam azokat :)
2016. ápr. 6. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!