Mennyi idő alatt tudok lemenni spárgába?
Most kb. 20 cm távolság van, és minden nap nyújtok.
És másrészt, ha elkezdek jógázni, akkor még lehet hajlékony? 15/L
Vagy hogyan tudnám elérni, hogy hajlékony legyek?(Nagyon nem értek ehhez, tudom, látni:D) Előre köszi a válaszokat!
Az olyanok mindig mentek, hogy nyújtott lábbal letenyerelni a földre, vagy nyújtásnál ráfeküdni a lábamra, stb., nem tudom, hogy ez annak számít e.:D Igazából kb. egy hete kezdtem el nyújtani, és három napja csinálom intenzívebben.
Köszi a választ!:)
Én is spárgára nyújtok, régebben 0 gyakorlással majdnem lent volt, de most elég sok hiányzik:D pedig én is letudom tenni a tenyerem, stb
Nyújts mindennap egy órát, és szerintem pár hónap alatt meglesz. de nem is biztos, hogy kelleni fog annyi.
van egy csatorna a youtubeon, nagyon jó videók vannak fent spárgához nyújtáshoz Spychetruth a neve (nem biztos hogy jól írtam). Én azokat szoktam csinálni (meg magamtól is) És jóga gyakorlatok is vannak fent. igaz angolul van ugye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!