Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők, gyúrók, kardiózók!...

Testépítők, gyúrók, kardiózók! Húsvét táján is betartjátok a kajálástervet, edzéseket?

Figyelt kérdés

Én részemről, lehet hogy hülyeség, de kicsit elengedem magam...

Közel fél éve betartom, heti állandó 3-4 alkalommal járok kondiba, igyekszek fehérjében gazdag kajákat enni, kerülöm a sok szénhidrátot, és cukrot.

Azonban húsvét van, a FŐTT SONKA, FŐTT TOJÁS, ÉS KALÁCS ideje...

meg persze az édességeké is.

Edzeni sem voltam már ma sem, merthogy azért ennyi pihenő nekem is jár...

Ti hogy vagytok ezzel?

2010. ápr. 3. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Tömegelésnél belefér simán, a főtt tojás még jó is. Inkább a süteményekkel vigyázz, a sonka, sajt, tojás, saláta nem olyan vészesek.
2010. ápr. 3. 18:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Én ünnepekkor mindíg átváltok tömegelésre.

De elég hardcore edzéseket nyomok ünnepek alatt, így egész jól lehet fejlődni!

2010. ápr. 3. 18:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Tömegelés alatt belefér egy nagyon minimális sonka meg ilyenek de ha eredményeket akarsz akkor ne engedj a kísértésnek
2010. ápr. 3. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:
vannak zöldségek, tojás és egyéb fehérjében gazdag kaják. A sonkát megeszem, ha nem zsíros. Francia saláta és egyéb zsírmócsing kilőve. Sütiből csak túrósat eszem. Kóla helyett ásványvizet kérek, alkoholt alapból nem fogyasztok.
2010. ápr. 3. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:
nem vagyunk apácák:) simán lemegy a szemét még a profinkál is,ara ügyelünk és ügyelj,hogy azért fehérjéd meglegyen,én ilyenkor s beviszek napi 300 grammot
2010. ápr. 4. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!