Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nektek tetszenek az izmos nők?

Nektek tetszenek az izmos nők?

Figyelt kérdés
Nem azok a nagyon izmos testépítők, hanem csak diszkrét bicepsz, combok, enyhén kockás has.
2016. márc. 19. 18:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9%

Te kezdtél el pattogni.

Direkt oda írtam, hogy szerintem.

2016. márc. 19. 19:46
 12/19 Cortez70 ***** válasza:
65%
Te ugattál be gyerek, hogy szerezzek pasit. Anyukádnak pofázzál.
2016. márc. 19. 19:49
 13/19 Cortez70 ***** válasza:
52%
Most regisztráltál töki, de így kezded, hogy beugatsz nekem?
2016. márc. 19. 19:50
 14/19 anonim ***** válasza:
26%

Egyáltalán miért reagáltál a kommentemre?

Leírom a véleményemet, erre elkezdesz pofázni.

2016. márc. 19. 19:58
 15/19 Cortez70 ***** válasza:
64%
Reagálhatok bármikor, de én normálisan írtam először. Te pedig..
2016. márc. 19. 20:00
 16/19 A kérdező kommentje:
Privátba ha lehet:D
2016. márc. 19. 20:31
 17/19 Cortez70 ***** válasza:
51%
Nem lehet. ;)
2016. márc. 19. 20:33
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
tetszenek biza.
2016. márc. 19. 20:40
 19/19 anonim ***** válasza:
87%

Undorítóak.

Kb. ez ami még tetszik, jó ennél lehet egy picit még izmosabb, szóval ha ő még fejlődik, akkor is tetszeni fog (remélem nem haragszik amiért belinkelem): [link]

És rajta legalább van is egy kis husi. Egy nőnek kell is legalább egy 20%-os testzsír ahhoz, hogy rendesen eltudja látni a női feladatait. Abnormálisak ezek a leszálkásított, nem is tudom kb. 10%, vagy az alatti testzsíron lévő csajok, és ez izomtól függetlenül. Edzzen érezze jól magát, de a kajától sem kell félni, és ez még a ffiakra is igaz, de a nőkre főleg. Ha mellette az ember eljár kardiózni is, ez az életmód mellett úgyse fog elhízni. Még a férfiaknál is 10-15% ami jól mutat szerintem, szóval edzzen, de ez a leszálkásítás ne menjen, meg a koksz se mert egyébként egy nő nem tud ilyen izmos lenni csak az edzéstől, az ilyen Toldi Zsuzsi formákhoz már koksz kell (nem véletlen, nem is esztétikus, normális ez). Egy normális nő, épp annyira tud izmos lenni, ameddig kb. szép, főleg ha nem csontsovány mellé, hanem van rajta egy pici husi, ami által egyébként se rajzolódnak ki olyan élesen az izmai. De egy gyenge nő nekem se tetszik, összeesett, keskeny vállak, karok, nem szeretem a puhányokat, az a szép csaj, aki sportos és látszik rajta az egészség és hogy élvezi az életet.:D

2017. ápr. 4. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!