Lányként hogyan lehetnék erősebb?
Figyelt kérdés
Megelégeltem, hogy kb. egy 10-12 éves kislány erőszintjén vagyok lassan 17 évesen, és ezen változtatni szeretnék. Nem akarok én erőemelő lenni, meg semmi ilyesmi, csak azért elég ciki hogy egy fekvő se megy, a nőiből is csak 10, húzódzkodás 0, ütni is mint egy légy. Elkezdtem itthon edzeni, de nem tudom, ez segíteni fog-e. Gondoltam a küzdősportra, de nem akarok egy rakás fiú között az egyetlen lány lenni.2016. márc. 18. 21:41
1/9 anonim válasza:
Kézilabda. Sok a lány, sőt vannak csak lány edzések is, és persze női csapatok is.
2/9 Cortez70 válasza:
Súlyzós edzéssel. Túl izmos sosem leszel naturálban, ettől ne félj.
3/9 A kérdező kommentje:
#1. Sajnos a labdajátékokban mindig is béna voltam:/
#2. Igen, azt tudom, hogy nem leszek, viszont az megerősít, úgy, hogy legalább a korosztályom átlagos erőszintjét elérjem, vagy akár egy kicsit többet is? Tehát ha megakar verni vki (lány), akkor le tudom győzni?
2016. márc. 18. 22:59
4/9 anonim válasza:
Erős ember is bunyózhat bénán és gyenge ember is verekedhet jól. A verekedés nem az erőszintedtől függ.
5/9 anonim válasza:
Egyébként nem csak srácok vannak küzdősportokon, simán elnézhetnél 1-2 küzdősport edzésre megnézni milyen és eldöntheted akarsz-e járni. Ahogy látom a bunyó vonz :D
6/9 anonim válasza:
"...de nem akarok egy rakás fiú között az egyetlen lány lenni." Mert, akkor mi van?
Box, Thai Box, Taekwondoo. Én a Taekwondoo-t mondom, mert lány vagy és az nagyon jó popsit és derekat csinál.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát nem az, hogy vonz, csak hát van pár ellenségem, meg tényleg iszonyat gyenge vagyok (és voltam mindig is), ha egy korombeli megtámadna (vagy akár pár évvel fiatalabb), 0 esélyem lenne.
2016. márc. 19. 11:54
8/9 A kérdező kommentje:
#6: az hogy ciki.
meg a fiúk amúgy is erősebbek
2016. márc. 19. 11:56
9/9 A kérdező kommentje:
szval ha csak én lennék az egyedüli lány, akkor mindig veszítenék, azt meg nem akarnám hogy hagyják magukat, mert úgy nyerni az megalázó
2016. márc. 19. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!