Milyen sportot ajánlotok amit akár késöbb versenyszerüen csinálhatnék? Lent info
Figyelt kérdés
16éves leszek és fiu.(mármint az már régóta vagyok :D) Szeretnék valami sportot komolyabban üzni:
kb 180-190 magas vagyok és olyan 60kg
vékonyvagyok(kicsit nagyon) de probálok miné többet fekvőzni és felülést csinálni.
Viszont gyors vagyok és kitartó.
Küzdösportra vagy valami labdajátékra gondoltam csak azt nem tom milyet.
focit csak hobbiként üzöm de azt nem akarom komolyan se a sima boxot.
Kosárra is gondoltam de azt csak régebben játszottam ezért nem megy valami jól és nem tudom van e ilyen kezdő csoprtok stb.(azért pattogtatni és dobbni tudok nem vagyok azért full béna.:D)
Monor környékén lakom ott arrafelé milyen lehetőségeim lehetnek.
Köszönöm a válaszokat elöre is.
2010. ápr. 3. 00:07
1/5 anonim válasza:
Magas, vékony és gyors --> kosárlabda vagy vívás.
4/5 anonim válasza:
Kézi labda? Ha jól tudom, itt a térségben nagyon menő dolog. Mármint sok mérkőzést játszanak.
5/5 anonim válasza:
Én is pont ilyen vok vagyis kb és én kosarazok Sopronban azt mondom neked h kezdd el a kosarat senkise ugy jött a világra mintha profi kosaras lenne maximum csak jobb a a mozgása a dobása benne de az edző mondaná mindent tanulni kell elöbb vagy utobb sikerülni fog Jordan se zsákolva jött ki az anyjából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!