Napi 8 órás álláshoz érdemes gördülőtalpas cipőt vennem, vagy az se ér többet, mint a memóriahabos talpbetét?
Egy Vans sportcipőm van, ami önmagában is kényelmes,
és még vettem bele memóriahabos talpbetétet is, így még jobb , de így is iszonyúan fáj a talpam, csak így legalább valahogy el tudom viselni. Érdemes lenne 30 ezerért egy waldlaufer gördülőtalpas cipő? Vagy az sem ér többet?
Komoly anyagi kiesés lenne nekem az a 30 ezer Ft.
Megéri?
Mindenféle tapasztalatok érdekelnek, ami segíthet!
Elöször is, a gördülötalpas cipök ugy hatnak, ha mesz bennük, nem allas közben, emiatt nem erdemes... :(
Ortopediat szoktak ilyenkor javasolni, az ortoped talpbetet/cipö korrigalja allitolag a hibat.. Nekem emiatt gyogycipöt irtak fel, amit itthon hasznalok, de sztem ez nem edzi a labizmokat (ortoped szakemberek velemenye is megoszlik, h jo vagy nem...), ezert utcai viseletre en is megoldast keresek.
Es ha OFFolhatok: A ryn, mbt ota csak olcsobb utanzatokat hasznalok, ezek semmit sem ernek. Annyira, h egyik telen ilyen utanzatot hordtam es sajnos eppen mellette alakult ki a bokasüllyedesem!!! Sajnos mar eleg tönkre vannak a ryn, mbt cipöim, emiatt fogalmam sincs, mit hasznaljak?
(Tettem fel egy kerdest, ami sajn a sokadik oldalra csuszott es meg senki nem valaszolt, hatha itt hozzaszolnak...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!