Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kocogás után bedagadt boka,...

Kocogás után bedagadt boka, mit lehet ellene?

Figyelt kérdés
Nem az egész dagadt be, csak hajlatnál (csontok találkozásánál) belső részen mintha lenne egy fél dió, kemény is, fáj is. 30-50 perc közötti kocogás erdős részen (nem beton) 2 naponta. Futócipő jó, étrend jó, nincs súlyfelesleg. Speciális talpbetétet, mint mondjuk lúdtalp-betét vagy 1 cm sarokemelést futócipőben is kellene használni?

2014. márc. 3. 09:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt a sportorvos tudja megmondani. Vannak kifejezetten futáshoz tervezett sportcipők is, csak egy vagyonba kerülnek. Ha esetleg van rá pénzed (mondjuk 30000 forintod), akkor megpróbálhatod. Tapasztalatom nincsen velük az említett ok miatt, de ártani nem használ, ha megteheted. Itt valahol valaki már egyszer linkelt hozzá egy internetes címet, de most így hirtelenjében nem tudom, hogy hol van.
2014. márc. 3. 11:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezt elolvastam 2x, de még mindig nem értem minek írtad :D
2014. márc. 4. 13:36
 3/3 anonim ***** válasza:
56%

Hát nézd, lehet azért, mert a sportorvos foglalkozik ilyesmivel vagy ő tudja megmondani kihez, hova menj, te meg még véletlenül sem írtad, hogy meglátogattad volna. Az, hogy "mit lehet ellene?", az sem túlzottan érthető, de mindegy.

Azt se írtad, hogy milyen futócipőt hordasz. Az, hogy te mit tartasz jónak, meg hogy mi a jó a valóságban, az 2 különböző dolog.

Azt se írtad le, hogy mennyi a testzsírszázalékod, magasságod, kilód, stb. . Az, hogy "nincs súlyfelesleg", az nem adat, azt csak odavetetted. Érdemes adatokkal is alátámasztani.

Azt is te írtad, hogy "étrend jó", de nem írtad le, hogy ez miből áll. Ez megint amolyan 'nesze neked semmi fogd meg jól'.

De ha gondolod, akkor rakj 5 kiló hangulatjelet, ahelyett, hogy figyelnél (mind magadra, mind arra, aki válaszol neked). Ez esetben viszont én meg azt nem értem, hogy miért teszel fel egyáltalán kérdést.

2014. márc. 4. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!