Hirtelen bedagadt boka, volt ilyen mar valakinek?
Anyukam kb. 1 honapja elesett es megütötte az also labszarat.Akkor nem panaszkodott nagy fajdalomra,viszont tegnap elkezdett dagadni a bokaja,es fel labfeje.ma mar jol feldagadt.Mitöl lehet,volt valakinek hasonlo,mit tanacsoltok,esetleg ma ügyelet?Köszönöm elöre is.
P.S. 70 eves,semmi mas betegsege nincs,gyogyszert sem szed,a vernyomasa is normalis.
elmesélek egy durva sztorit,velem történt meg,tehát nem anekdota,nem úgy hallottam...hanem valós...
12 éve,még gyerekként 17,5 évesen,a felnőttkor küszöbén (de még nem voltam nagykorú) elmentünk szüleimmel nyaralni a Bükkbe.Eltörtem a lábamat egy ballépést követően.
A helyzet az volt,hogy bár a törés -amiről csak utólag tudtam meg,3 nappal később- hogy törés. Mázlim volt végül,mert nem mozdult el a csont,így nem kellett műteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!