Csak engem bosszantott a ketrecharcos gyerekekről szóló
riport? (Aktív)
Figyelt kérdés
Teljesen kiakadtam.csak 21 vagyok,nincs gyerekem,egyelőre nem is tervezem,de nekem is rossz volt nézni, hogy a szülők ezt tök normálisnak tekintik, sőt drukkolnak a kölköknek,akik nagyon élvezik a püfölést.Majd együtt nézik a felnőttek "meccseit"..Nyilván a gyerekekre más szabályok vonatkoznak,de akkor is.
Azt is tudom h.sima box is létezik gyerekeknek,+jobb ha itt élik ki az egressziót mint a "valós életben",de akkor sem értem,miért engedik ezt!!!
:O
2010. ápr. 2. 22:13
1/10 A kérdező kommentje:
bocsi ha nem jó a kategória,nem tudtam h.ide a sporthoz,vagy a gyerekneveléshez illik jobban:O
2010. ápr. 2. 22:13
2/10 A kérdező kommentje:
az Aktív videóját sajna nem találtam,de reggel a Mokkában is volt szó a dologról:
El sem tudod képzelni , hogy mennyire tudom utálni az ilyen naív világnézetet . Tudod te , hogy egy edzőteremben mit tanítanak a gyereknek ? Fegyelmet . Ezenkívül mozog , tesz az egészségéért , és ha tehetséges , lehet , hogy megalapozza vele a jövőjét . Szerinted az a jó , hogy a gyereket agyonkényezteted , aztán , ha szemben találja magát pár nagyon nem szimpatikus (akár kisebbségi , akár nem) sráccal , akkor majd fut anyucihoz ? Vagy az , hogy elhízva ül a TV előtt ? És a fiatal úszókat mért nem ítéled ? Ez is csak egy sport , nőj fel .
2010. ápr. 2. 22:28
5/10 A kérdező kommentje:
Nekem a sporttal semmi bajom,de senki se mondja azt,hogy a mozgás ezen formája tesz a legjobbat a gyerek testi/lelki világának!!!
A reggeli műsorban nyilatkozta a gyerek h.azért szereti ezt, mert meg tudja védeni magát ha bulizni megy,és belékötnek...Már ez is értelmetlenség.-->Látta a tvben és jó mókának tartja!De minek engedik neki h.ilyeneket nézzen??
Amúgy nem mintha számítana,de a riportban szereplő gyerekek is roma származásúak voltak.De ez nem lényeg.
Szülőként és bármilyen sport űzésére biztatnám a gyereket,de ilyenre 16-18 éves koráig biztos nem!Egyébként én magam is jártam kung-fu edzésekre,de az messze nem volt ilyen erőszakos mint ez a küzdősport-forma.
2010. ápr. 2. 22:36
6/10 A kérdező kommentje:
és=én
2010. ápr. 2. 22:37
7/10 anonim válasza:
Na és az milyen mikor a kedves szülők kólán meg chipsen felhízlalják a 8 éves gyerekeket? Engem inkább az zavar.
2010. ápr. 4. 20:24
8/10 anonim válasza:
...meg Áriel névvel nem is árt ha tud bunyózni a gyerek :)))))))))
2010. ápr. 4. 20:25
9/10 anonim válasza:
Akkor ti se nagyon jártok edzeni ugylátom! Agressziót vált ki a küzdősport? Ugyan má! Jobb lenne ha kábszerezne vagy cigizne? sztem nem! Amugy én is Arielékkel edzek csak én 26 vagyok mert itt egy terembe vgyunk két edzővel kicsik nagyok külön! Thai-boxoltam Kickboxoltam most MMA zok ha időm engedi, és nem vagyok agresszív sőt kifejezetten nyugott egyéniség vagyok semmit nem vált ki a sport belőlem ! Nincs félelmem, ha meglátok egy cigány bandát Mert az itt ózdon van 1-2 elmegyek bárhova ugy hogy tudom nem kell félnem mer megvédem magam! Erre is jó a küzdősport, mertén ugyan nem versenyszerűen űzom csak a mozgás miatt! Na ennyit erről! Amugy mennyetek el egy edzésre és nézzétek meg mit lehet ott tanulni! Fegyelem, rend, parancsolnak, és nem utolsó sorba mozgás! Na ennyit akatram akinek kérdése van irjon nyugottan!
2010. ápr. 5. 13:10
10/10 anonim válasza:
Ja amugy nem roma Ariel mivel a szüleit is ismerem pár házzal laknak tőlem messzebb! Az ellenfel aki volt Józsika ő az! És akkor mi van?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!