Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mennyit kereshet egy ketrechar...

Mennyit kereshet egy ketrecharcos?

Figyelt kérdés
Hogyna lehet erre a sportra felkészülni, egyáltalán mik a szabályok?
2011. ápr. 10. 18:09
 1/4 lóf4szJankó ***** válasza:

Ahhoz hogy ketrecharcal keress ,profi szinten kéne csinalnod,ahhoz meg ,hogy oda eljuss rengeteg minden kell ... PENZ,rengeteg edzés,jo edzők akik kulon veled foglalkoznak -mer csoportos edzésel nem jutsz el erre a szintre - , szponzor ,aki támogat ,álázat,kitartas stb.

Az amatör ketrecharc versenyekre pedig bárki benevezhet bizonyos osszeg fejében ,akinek van legalab masfel eves edzesmultja ,amit igazolni tud.

Azt nemtudom megmondani hogy mennyit keres egy profi.Ez változo es tobbmindentol fugg... meccsek száma,eredményesség ,szponzorok, ...es az sem mindegy hogy szerintem hogy milyen oraszagrol beszelunk ....amerikaban nyilvan tobbet keres egy profi mint barmely közép-europai orszagban.

2011. ápr. 10. 19:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Ahhoz hogy te ebből megélj, a legnagyobbak közé kell kerülni. Ahhoz pedig rengeteg pénz kell, jó kapcsolatok, tehetség, elszántság, és az, hogy legalább 10 éve küzdősportolj. Egy Fedor, vagy Overeem sem másfél éve edz, hanem 10-12 éves kora óta. Egy amatőr ebből nem él meg, profiként is a hazád top 5 harcosában benne kell legyél.
2011. ápr. 10. 19:49
 3/4 A kérdező kommentje:

Én csaj vagyok, ki mondta, hogy én akarom csinálni? xD

Amúgy magyar viszonylatban érdekelt volna.

2011. ápr. 10. 23:02
 4/4 anonim ***** válasza:
magyar viszonylatban szart se lehet vele keresni.
2011. ápr. 10. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!