Akinek sikerült otthon fogynia segítene?
Szia,
Én itthon fogytam 23 kg.-ot.
Futás nagyon jó, bár én megvártam míg egy 10 kg lemegy, egyrészt úgy könnyebb volt, másrészt a térdemre vigyázni akartam.
Amit tudok ajánlani, a Rubint Réka tornák.
Ebből van 20 perces különböző izomcsoportra kidolgozott rész, magad is összeállíthatod a napi edzésedet időd függvényében.
YOUTUBE-on nagyon sok van, de dvd is lehet.
Sok sikert kívánok!
Mozoghatsz akármit, az étrendnél kezdődik minden...
Kezdd az étrendeddel, száműzd a gyors felszívódású szénhidrátokat, Emellett figyeld a makróbevitelt! Keress rá a szálkásító étrendre!
Emellett, ha zsírt akarsz égetni, bringa, futás nagyon jó. Otthonra szerezhetsz be kézisúlyzókat (a szerelhetősök tovább elegek), vagy gumiaszalagot (ez olcsóbb, mint a súlyzó, 2-3 ezerből kijön), ez izomerősítéshez kell. Mert hiába adsz le zsírt, az alakodat az izmaid határozzák meg.
A ruhát mikor igazítják rád?Ezt is vedd figyelembe.
Amúgy én a helyedben:
-heti 3x futás
-heti 3x pedig tornázás otthon.
A futásnál mindenképpen kövess egy edzéstervet. Így kisebb az esély rá,hogy idő előtt feladod.
Ha még kezdő vagy, akkor kezdőknek valót, ahol váltja egymást a futás és a séta. De ha már jobban bírod, akkor olyat keress:) Az a lényeg,hogy legyen benne kihívás.De azért ne akarj erődön felül teljesíteni.
A torna meg azokon a napokon legyen, amikor nem futsz. Pl Rubint Réka van 5 perced videóit ajánlom:) Ha jól emlékszem 3 sorozat van belőle. És ismételni kell őket, ha mindent megcsinálsz akár 1 szűk óra is lehet. Tényleg hasznos, rendesen erősít.
Emellett pedig valóban figyelj az étrendedre és hogy mikor mit eszel. Meg csak vizet igyál, abból 2,5-3 litert. De ne éheztesd magad, csak kicsit figyelj oda, hogy ne legyen annyi "felesleges" kalória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!