Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Akinek sikerült otthon fogynia...

Akinek sikerült otthon fogynia segítene?

Figyelt kérdés
2 hónap múlva lesz az esküvőnk, tudom nem most kellett volna elkezdeni, de leszeretnék adni pár kilót. Nem vagyok vészes, de szeretnék egy kicsit vékonyodni. Jelenleg 58 kg vagyok és 163 cm. Mi az amitől itthon is fogynék? Gyerek mellett nem tudok elmenni terembe, de mivel egésznap itthon vagyok, tudnék valamit mozogni, meg este tudok elmenni futni, amíg apa vigyáz rá. Valaki tud mondani ami tényleg hatásos?
2016. márc. 7. 11:23
 1/5 anonim válasza:

Szia,

Én itthon fogytam 23 kg.-ot.

Futás nagyon jó, bár én megvártam míg egy 10 kg lemegy, egyrészt úgy könnyebb volt, másrészt a térdemre vigyázni akartam.

Amit tudok ajánlani, a Rubint Réka tornák.

Ebből van 20 perces különböző izomcsoportra kidolgozott rész, magad is összeállíthatod a napi edzésedet időd függvényében.

YOUTUBE-on nagyon sok van, de dvd is lehet.

Sok sikert kívánok!

2016. márc. 7. 11:32
 2/5 anonim ***** válasza:
52%

Mozoghatsz akármit, az étrendnél kezdődik minden...

[link]

2016. márc. 7. 11:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Kezdd az étrendeddel, száműzd a gyors felszívódású szénhidrátokat, Emellett figyeld a makróbevitelt! Keress rá a szálkásító étrendre!

Emellett, ha zsírt akarsz égetni, bringa, futás nagyon jó. Otthonra szerezhetsz be kézisúlyzókat (a szerelhetősök tovább elegek), vagy gumiaszalagot (ez olcsóbb, mint a súlyzó, 2-3 ezerből kijön), ez izomerősítéshez kell. Mert hiába adsz le zsírt, az alakodat az izmaid határozzák meg.

2016. márc. 7. 12:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem sikerülni fog. :)
2016. márc. 7. 12:24
 5/5 anonim ***** válasza:

A ruhát mikor igazítják rád?Ezt is vedd figyelembe.

Amúgy én a helyedben:

-heti 3x futás

-heti 3x pedig tornázás otthon.

A futásnál mindenképpen kövess egy edzéstervet. Így kisebb az esély rá,hogy idő előtt feladod.

Ha még kezdő vagy, akkor kezdőknek valót, ahol váltja egymást a futás és a séta. De ha már jobban bírod, akkor olyat keress:) Az a lényeg,hogy legyen benne kihívás.De azért ne akarj erődön felül teljesíteni.

A torna meg azokon a napokon legyen, amikor nem futsz. Pl Rubint Réka van 5 perced videóit ajánlom:) Ha jól emlékszem 3 sorozat van belőle. És ismételni kell őket, ha mindent megcsinálsz akár 1 szűk óra is lehet. Tényleg hasznos, rendesen erősít.

Emellett pedig valóban figyelj az étrendedre és hogy mikor mit eszel. Meg csak vizet igyál, abból 2,5-3 litert. De ne éheztesd magad, csak kicsit figyelj oda, hogy ne legyen annyi "felesleges" kalória.

2016. márc. 7. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!