Napi egy óra edzéssel mennyi idő alatt fogyok le?
Ha kitartó vagy, akkor nyár végére talán leadhatod.
De 3-4 hónap alatt 20 kg-t? Ugye te sem gondoltad ezt komolyan. Hiába tornázol rendszeresen, és diétázol, ez sok kg, ami nem tűnik el pikk-pakk. No, nem bántásképpen. :)
Jövő nyárra lemehet úgy ez a 20 kg (szépen lassan lediétázva életmódváltással), hogy meg is tudd tartani, és ne lógjon a bőröd a hirtelen fogyástól. Mert azzal már nem tudsz majd mit kezdeni később.
Na akkor példaként a tavalyi évem: Április 9-én váltottam életmódot. Szálkásító diéta, kajára, mind minőségileg, mind mennyiségileg maximálisan odafigyelve. Sport: bringa, havi 20 alkalom, alkalmanként eleinte 15-20, majd 40-60 km, havi két komolyabb túrával.
Október közepéig nagy súlyfeleslegből 23 kg ment le így.
Kajával mi a helyzet? Mit jelent, hogy odafigyelsz rá?
Az nagyon kevés, hogy nem eszel cukrosat, kcal deficitben kell lenned!
Szerintem is a kajával lehet itt gond. RR tornái elvileg jók, 1 hónap alatt kellett volna lemenni valamennyinek.
Az, hogy a gyerek után rohangálsz, fárasztó egész napra nézve, de az nem rendes testedzés. Az olyan, mintha egy sok sétával járó munkád lenne.
Nincsenek rejtett kis kalóriabombák? Pl. a gyerek után bekapod a maradék 1-2 falatot, gyümölcslevek, szénsavas üdítők stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!