Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Napi egy óra edzéssel mennyi...

Napi egy óra edzéssel mennyi idő alatt fogyok le?

Figyelt kérdés
Napi egy órát edzek Rubint Réka gyakorlataival. Kb.mennyi idő alatt fog látszani a változás? Egy hete csinálom és természetesen az étkezésemre is odafigyelek.
2016. márc. 4. 12:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ki tudja ezt? Mi az hogy lefogyni? 5-10-50 kg súlyfelesleged van? Milyen a diétád? Mit takar a torna, milyen intenzív?
2016. márc. 4. 12:56
 2/11 A kérdező kommentje:
20 kg-ot szeretnék leadni nyárra.A legkeményebb aerobik edzést csinálom,amit a Youtuben találtam. Nem eszem cukrozott,édes kajákat,csak zöldségeket,gyümölcsöket,csirke húst..Napi 2-3 liter vizet iszom plusz zöld teát.
2016. márc. 4. 13:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ebből ugyan úgy semmit nem lehet megmondani, kiszámolt étrend mellett sem lehet előre, így meg főleg, ha kalória deficitbe leszel fogysz, majd kiderül mennyit, milyen ütemben. Nyárig 20 kg sok lesz egyébként, heti 0,5-1 kg a normális nyárig van 12 heted.
2016. márc. 4. 13:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha kitartó vagy, akkor nyár végére talán leadhatod.

De 3-4 hónap alatt 20 kg-t? Ugye te sem gondoltad ezt komolyan. Hiába tornázol rendszeresen, és diétázol, ez sok kg, ami nem tűnik el pikk-pakk. No, nem bántásképpen. :)

Jövő nyárra lemehet úgy ez a 20 kg (szépen lassan lediétázva életmódváltással), hogy meg is tudd tartani, és ne lógjon a bőröd a hirtelen fogyástól. Mert azzal már nem tudsz majd mit kezdeni később.

2016. márc. 4. 13:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Saxx. :) Majdnem egyszerre, majdnem ugyanazt.
2016. márc. 4. 13:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Legalább így meg van erősítve a válasz :D
2016. márc. 4. 13:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor példaként a tavalyi évem: Április 9-én váltottam életmódot. Szálkásító diéta, kajára, mind minőségileg, mind mennyiségileg maximálisan odafigyelve. Sport: bringa, havi 20 alkalom, alkalmanként eleinte 15-20, majd 40-60 km, havi két komolyabb túrával.

Október közepéig nagy súlyfeleslegből 23 kg ment le így.

2016. márc. 4. 18:32
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajnos annak ellenére,hogy már több mint egy hónapja tornázom ( mellette futkosok a 18 hónapos fiam után )nem ment le egy kg sem :( 2 év alatt már sok mindent megpróbáltam,de semmi :(
2016. márc. 21. 12:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Kajával mi a helyzet? Mit jelent, hogy odafigyelsz rá?

Az nagyon kevés, hogy nem eszel cukrosat, kcal deficitben kell lenned!

2016. márc. 21. 13:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is a kajával lehet itt gond. RR tornái elvileg jók, 1 hónap alatt kellett volna lemenni valamennyinek.

Az, hogy a gyerek után rohangálsz, fárasztó egész napra nézve, de az nem rendes testedzés. Az olyan, mintha egy sok sétával járó munkád lenne.

Nincsenek rejtett kis kalóriabombák? Pl. a gyerek után bekapod a maradék 1-2 falatot, gyümölcslevek, szénsavas üdítők stb.

2016. márc. 21. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!