Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Más is volt ekkora balek,...

Más is volt ekkora balek, mint én, de aztán belejött?

Figyelt kérdés

Alapjában véve van önbizalmam a sportokhoz, többet ki is próbáltam, volt ahol városi bajnok címet is nyertem.

De a küzdősportok, főleg a box kinyír és idegesít.

Arról van szó, hogy félek a pofonoktól.

Ugye a Judo nem érdekelt hányszor vágnak földhöz, szorítanak le,

De a boxnál totál védekező állásra állok be és félek, pedig tudom, hogy semmi értelme, mert verekedtem már és akkor érdekes úgy volt, hogy na és aztán, kaptam pár pofont, de itt, mint valami igazi hülye.

A másik csak kiszúr egyet én meg már hátralépek hármat, ha meg nekem jön, meg se próbálok elhajolni, aztán visszatámadni, mint egy igazi tökös gyerek,hanem hátrálok és próbálom a kesztyűvel meg az alkarommal védeni magam.

2016. febr. 20. 18:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Minden kezdet nehéz. Ezt csak rutinnal tudod fejleszteni, a küzdelmi készségedet egy más szabályrendszer természetesen az elején vissza fogja fogni. 2-3 hónap és belejössz, onnantól kezdve pedig folyamatosan fejlődni fogsz. ne menekülj a sparringtól, ott fogsz igazán megtanulni bunyózni.
2016. febr. 20. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!