Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » F1-et mennyire érdemes élőben...

Nani19 kérdése:

F1-et mennyire érdemes élőben megnézni?

Figyelt kérdés

milyen a hangulat? mennyire ad maradandó élményt? és kinek hogy tetszett ha esetleg volt már kint.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. febr. 16. 01:12
 1/6 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem tv-bol tobbet latsz, az egesz palyat. Ha kimesz, ott csak azt a par szaz metert latod, ami elotted van. Hangulat az van... tomegnyomor, prostika nyakadban, reszeg nemetek osszevissza hanynak. WC 2 km-re. Hazafele, egy km gyaloglas (akkor eppen sarban) a parkolohoz, es utana (kb 50km) 2 ora volt a dugo miatt.

Egyszer voltam kint, vagy 12 eve, azota inkabb tv-n nezem.

2016. febr. 16. 04:48
 2/6 anonim ***** válasza:
46%

Egyáltalán nem igaz amit az első válaszadó írt, igen van tömeg de mindenki elfér.

Az emberek kultúráltan viselkednek, ez nem ralli közönség. Biztonságiak vannak mindenhol, és wc-k is a közelben kb 3percre, normális wc-k tiszták.

A hangulat nagyon jó, élőben hallani fanasztikus érzés és beleremegtem mikor először hallottam. A GP2, GP3, visszaadja a V8asok hangját ami eszméletlen. Ezt videón vagy hangfelvètelen sosem

fogod ugyanúgy hallani, csak ha ott vagy élőben, hiába videózod le otton megnézve már nem olyan.

És nem mellesleg a szag, pl egyszer Chilton autója füstölt a boxutcaban, ezt láttod tv-ben is, de élőben érezni is.

Meg eleve az az érzès, hogy a kedvenc pilótád kb 30-40m-re van tőled.

Semmi negatívumot nem tudok mondani, annyi hogy meleg van kalap vagy sapka nélkül nem érdemes kimenni, meg sok cuccal sem kellemes járkálni, kaját jobb vinni mert ott nagyon drága.

Sok a külföldi de semmi baj nincs velük, normálisan elvannak a saját társaságukban.

Sok F1es cuccot lehet venni, programok vannak a szünetekbe egy kisebb színpadon.

Legutóbb olyanokkal voltam, hogy azt se tudták mi fán terem a Forma-1, mégis élvezték és jönnének legközelebb is.

2016. febr. 16. 20:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyébkènt minden tribün előtt van kivetítő ahol nyomon lehet követni az esemènyeket és van kommentátor is, amit lehet az F1 alatt hallani, de a GP2 alatt már nem.
2016. febr. 16. 20:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak az élmény, és akkor érdemes személyesen kimenni, ha esetleg találkozni akarsz valamelyik pilótával, autogrammot kérni tőle, mert amúgy a tévében sokkal többet lehet látni.
2016. febr. 21. 14:26
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat úgy döntöttem hogy kimegyek idén mert tv-ben már sokszor láttam de, élőben még nem hallottam láttam az autókat remélem jó futam lesz az ide magyar nagydíj. Köszönöm még egyszer sokat segítettetek
2016. febr. 26. 00:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Az utóbbi magyar nagydíjak jók voltak :)
2016. febr. 26. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!