Érdemes megnézni az acélizom (pumping iron) című filmet?
Figyelt kérdés
2015. nov. 6. 13:33
1/2 anonim válasza:
Alap film azoknak akiket egy kicsit is érdekel a testépítés. Továbbá tudom hogy ez most sokaknak nem fog tetszeni de megmutatja Arnold mennyire szemét is tudott lenni ha az érdekei úgy kivánták és kinek mekkora volt az egója abban az időszakban. Gyakorlatilag mindent kihozott az életéből ami csak lehetséges, az érdemeit nem vitatom de nekem emberileg vannak sokkal szimpatikusabb testépítő legendák is.
2/2 A kérdező kommentje:
egyet értek, arnold a maga élettörténetéve, azzal hogy honnan hova jutott egyértelműen sokkal pozitívabb példakép mint pl a hedinista Zyzz, ugyan akkor mint emberről én sem vennék róla példát
2015. nov. 7. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!