Pangasius halnak hol tudom megnézni a tápanyagtartalmát? Mert sehol se találom.
Figyelt kérdés
2014. szept. 20. 09:28
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
undorító az íze szerintem, én egyszer kóstoltam de azóta ezt többet nem vesszük
3/8 A kérdező kommentje:
de tápanyagát tekintve nincs benne semmi káros, ha az ízétől eltekintünk?
2014. szept. 20. 10:59
4/8 anonim válasza:
Nincs, de az ízétől nem lehet eltekinteni :D
5/8 A kérdező kommentje:
szerintem k**va jó íze van, nekem ízlik
2014. szept. 20. 12:27
6/8 Tyler913 válasza:
Tudom,hogy nem erről szólt a kérdés,de a pangasiust hagyd a p.csába! Gyakorlatilag mérgező szennyvízben nevelik,nem véletlenül ilyen olcsó.
7/8 anonim válasza:
inkább üsd már be a gugliba,hogy pangasius és olvasd el,hogyan tenyésztik,nevelik,kezelik.
akit minimálisan is érdekel az egészsége az nem eszik ilyen mocskot.
8/8 Szintiszoli123 válasza:
Bocs az offért!
Ne akarj már pangasiust enni csak azért mert olcsó. Vagy miért vagy ennyire rákattanva?
Nem csak a fehérjetartalmat kell nézni. Lecsókolbászból is láttam már olyat, aminek 15 gramm volt a fehérjetartalma (valószínűleg kollagén :)). Mégsem jutott eszembe fehérjeforrásnak használni, csak azért mert 1 gramm fehérje lecsókolbásszal esetleg olcsóbbra jön ki, mint csirkemellel (és nem a zsír miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!