Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha 15 évesen kezdek el taekwon...

Ha 15 évesen kezdek el taekwondozni akkor még lehetek profi?

Figyelt kérdés
nem vagyok még túl öreg ahhoz hogy mondjuk országos bajnok legyek vagy egyebek, tudom ez nagyon sok idő és nagyon sok gyakorlás kell hozzá.
2016. febr. 12. 21:24
 1/6 anonim válasza:
Szerintem nem vagy öreg hozzá, ez nem kor kérdése! :D
2016. febr. 12. 21:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Hajra
2016. febr. 12. 21:31
 3/6 A kérdező kommentje:
éstudtok mondani valamilyen gyakorlatot amit ittnon is tudok csinálni mert csak kb 1-2 hónap múlva kezdem el
2016. febr. 12. 22:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyújts sokat. Melegíts be. Kardiózz, fuss, ha tudsz ússz. Saját testúlyos edzéa. Fekvő, húzódzkodás. De nyújts minél többet, a rúgások miatt.

Ha van egy minimális tehetséged, és jó sok szorgalmad, legetsz "profi".

2016. febr. 13. 00:19
 5/6 A kérdező kommentje:
a nyujtáshoz nem kell semmi előkészület?
2016. febr. 13. 18:16
 6/6 anonim válasza:

a nyújtás előkészülete a nyújtás :D

ne csak lábat nyújts, hanem egész testet. erősítsd a lábaidat, hogy a rúgás helyes technikájának elsajátításakor magára a gyakorlatra tudj koncentrálni, és ne arra, hogy nem tudod addig felemelni a lábad ( nyújtás), dőlsz el ( egyensúly gyakorlatok) vagy nem bírod olyan magasságban tartani a lában (erősítő gyakorlatok)

2016. máj. 12. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!