Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudnátok lineklni egy jó jóga...

Tudnátok lineklni egy jó jóga sorozatot teljesen kezdőnek?

Figyelt kérdés
Sajnos a terembe járás nem opció,de szeretnék elkezdeni jógázni. Kezdetben a hatha jógát néztem ki,mert az egyszerűbbnek tűnik, nem olyan pörgős. Később áttérnék az Astanga-ra, de nem hiszem,hogy ez egyből menne.

2016. febr. 11. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:

az astangában támasz nélküli kézenállások vannak meg hasonló finomságok,úgyhogy enyhe kifejezés a nem hiszem,hogy egyből menne.

egyből legfeljebb egy tornász tudná megcsinálni őket.

ganga white jóga sorozatát kezd el.

jutúbon fent van,de megveheted cd-n is.

több részes fokozatosan nehezedik,írd be a gugliba ganga white gyógyító jóga,aztán ott lesz a többi része is.

2016. febr. 11. 20:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,mindenképp meglesem.
2016. febr. 11. 20:53
 3/4 *Glissade* ***** válasza:

Szia!

Szerintem meg jobban járnál ha az Astangával kezdenél egyből!

Mivel nem jógáztál még, nem tudod hogyan kell pontosan kivitelezni az aszánakat e-miatt gondot okozhat egy x videó lekövetése.

Az Astanga 1-es sorozat viszont egy FIX gyakorlat sor! Sokkal könnyeben utána tudnál olvasni a kivitelezésnek és más (vagy akár én is) jobban tudna segíteni benne, ha tudja mit csinálsz!

Fix gyakorlatsor! Csak egyszer kell megtanulnod.

A nehézséget illetően:

Senki nem mondta, hogy csináld végig elsőre a teljes sorozatot, vinyászákkal együtt!

Nem kell!

Azt sem mondtam, hogy pontosan ragaszkodnod kell a sorozathoz!

Megcsinálod az elejét, utána tehetsz bele erősítést, flowjóga részt stb.

2016. febr. 12. 00:29
 4/4 *Glissade* ***** válasza:

Primary Series Ashtanga with Sri K. Pattabhi Jois: [link]

Leszámolja a légzést és bemondja az ászanákat!

2016. febr. 12. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!