Ma megyek először életemben konditerembe. Eléggé szégyellős vagyok, muszáj ott átöltöznöm és zuhanyoznom?
Figyelt kérdés
Kb 3 percre van a terem kocsival es arra gondoltam,h mi lenne,ha már otthon felöltöznék edzős ruhába es úgy mennék, illetve ha végeztem csak eljönnék es csak otthon zuhanyoznék. Ez nagyon ciki? Mindenki ott öltözik át es zuhanyozik?2016. febr. 11. 14:34
1/7 *Glissade* válasza:
Istenem...
Úgy mész, ahogy akarsz.
2/7 anonim válasza:
Én ott öltözök át, de csak itthon zuhanyzok, de nem szégyenlősségből, hanem mert nem bízok az ilyen közös zuhanyzókban, csak akkor használom, ha rá vagyok kényszerülve.
3/7 *Glissade* válasza:
3 Percre van a terem kocsival?
Szerintem sétálj odáig!!!
Az én termem 30 perc sétára van kb. mégis gyalog megyek.
Mert nincs kedvem tömegközlekedni, a bringát pedig nem cipelem le egy ilyen rövid úthoz.
4/7 anonim válasza:
Hat Gliss, 30 perc setat nem mondanek rovidtavnak :D
5/7 kovpet válasza:
Váltócipőt azért vigyél.
Én sem ott zuhanyzom, pedig ahová járok ott elég korrekt tisztaság van. De azért jobb vigyázni.
6/7 *Glissade* válasza:
Attól függ... van-e pénzed tömegközlekedésre. Ha nincs, akkor 30 perc rövid táv. :)
7/7 *Glissade* válasza:
Plusz az utazási idő is 2 szeresére nő bárhova is mész, de minden csak megszokás és idő kérdése. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!