Túrázáshoz szerintetek jó ötlet ha bepelenkázom magam, mert nem akarok pisilni az erdőbe ilyen hidegbe?
Figyelt kérdés
Holnap megyünk túrázni a barátommal és erre gondoltam mivel egy napos túra lesz. Buszos úton voltam már pelenkában mikor nyaralni mentünk és gondoltam most a túrán is jól jönne mert elég hideg van ahoz.. Senki nem venné észre ha találkozunk valakivel mert csak a barátom tudna róla? szerintetek milyen ötlet?2016. febr. 6. 15:03
11/21 Cortez70 válasza:
Akkor már még egy idióta van úgy néz ki. Ész megáll komolyan, hogy ilyen emberek szabadon mászkálnak. Pelus pasztmeg.
12/21 anonim válasza:
:D az a durva h ilyenek állnak melletted a metrón.
13/21 Cortez70 válasza:
Pelusban metróznak.
Na ezért is járok kocsival. ;)
15/21 anonim válasza:
Igen mi lett a túrával, vettél fel pelust?
16/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Igen vettem fel pelust és nagyon jó volt. A barátom egész kis liberósnak hívott :D
2016. febr. 12. 15:17
17/21 anonim válasza:
Szia:)
10-es válaszoló vagyok:)
Na látod, jó ötlet volt:) én mondtam ;)
19/21 anonim válasza:
Nyugi Cortez, megszokott dolog ez, értelmesebb gyerekeknél 2 éves korig :D
20/21 Cortez70 válasza:
Bitos jó lehet telehuggyozott pelenkában járkálni egész nap. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!